fbpx

Katarina Madirazza o ljubavnim scenama i planovima za budućnost

Katarina Madirazza je dio stalne postave serije u kojoj glumi Daliborku Grob

– Dobila sam vizu za Ameriku i radnu dozvolu, tako da me možda nanese put da radim u inozemstvu. To bih jako voljela. No, jedino čemu se nadam je da ću biti mama klincima, imati sretnu obitelj i da će oko mene biti sretni moji bližnji. A sad, gdje, što i kako – daj Bože jednu lijepu internacionalnu karijeru, ali bit će što treba biti – rekla je Katarina Madirazza.

Katarina Madirazza

Talentirana glumica Katarina Madirazza ili kako je znamo iz humoristične serije Dar Mar – Daliborka, u intervjuu za Nova Buzz otkriva da bi se nakon što ostvari uspješnu karijeru u Hrvatskoj, jednoga dana mogla zaputiti u Ameriku te i ondje se okušati kao glumica. Naime, Katarina je dobila vizu i radnu dozvolu za SAD, pa se nada i internacionalnoj karijeri.

Na pitanje s kojim bi holivudskim glumcem najradije snimila ljubavnu scenu, odgovara:
– Ne volim snimati ljubavne scene jer mi je uvijek nekako nelagodno. Glumac s kojim bih jako voljela snimati je Daniel Day-Lewis, pa čak i ljubavnu scenu. Stvarno mu se divim i više bih voljela biti s njim da vidim kako on glumi i radi.
Nekoliko trenutaka kasnije, ipak se sjetila jednog još boljeg izbora te rekla:
– Tom Hardy, sve žene me razumiju’.

Katarina Madirazza

Katarina Madirazza je dio stalne postave popularne serije Nove TV u kojoj glumi Daliborku Grob, stanovnicu malog mjesta Dizmovo. Ovog tjedna serija se vratila u emitiranje te gledatelji imaju priliku vidjeti kakav dar mar će donijeti vršitelj dužnosti načelnika općine, županov nećak Velimir. Naime, Jure koji je izgubio načelničku poziciju postaje njegov tajnik. Božena odlazi u prijevremenu mirovinu. Iako pred svima vesela i sretna zbog toga, Boženi će zapravo policijski posao nedostajati. Srećko će slučajno ugledati golu Daliborku i prizor mu neće izlaziti iz glave. Kad razvije slike, Zoki će vidjeti kako ona zaljubljeno gleda Srećka.

Ne propustite nove nastavke humoristične serije Dar Mar od ponedjeljka do petka na Novoj TV.

Foto: Press