fbpx

Katarina Strahinić kao Mata Hari – igra fatalnu ženu i špijunku

Ekskluzivno…

VELIKA PRILIKA I PRIZNANJE: Mlada i talentirana glumica dobila je glavnu ulogu u njemačkom filmu

Prije nekoliko dana snimljena je posljednja epizoda serije ‘Ko te šišaKatarina Strahinić u seriji igra mladu frizerku Sanju. Kaže da joj je na snimanju bilo predivno.

Katarina Strahinić

– Zaplakala sam čak i prije nego što sam snimila svoju zadnju scenu. Na snimanju sam se zbližila s kolegama. Postali smo kao jedna velika obitelj. Smijali smo se, zafrkavali, ali i naradili. S ovakvom ekipom bio je gušt raditi. Veseliš se svakom radnom danu i najradije bih da nikad ne završi. Imam osjećaj da smo svi jedni druge motivirali i inspirirali, i onda su nam se ideje samo rađale. Stvarno mislim da smo kao ekipa kliknuli savršeno – ispričala je Katarina za portal Scena.hr. Ističe da je kroz ulogu zavoljela frizerstvo.
– Prije nisam voljela ići kod frizera. Tako da sam često hodala okolo s kosom do pola leđa, ali potpuno popucalih vrhova. Sad sam uz Sanjicu zavoljela frizere, ali i šišanje. Sanjica je stekla praksu u feniranju, farbanju, slaganju ručnika i čišćenju salona – otkrila je lijepa glumica.
Kao Mata Hari
Katarina Strahinić

Nakon humoristične serije, Katarinu čeka jedna vrlo zanimljiva glavna uloga. Igrat će u kratkom filmu radnog naziva ‘Žena u ogledalu‘. Katarina će u filmu utjeloviti nizozemsku plesačicu i špijunku Mata Hari.
– Iduće godine čeka me snimanje filma s njemačkom režiserkom s kojom sam već radila u Pragu na filmu ‘Großstadtfieber’, a film je bio prikazan i na Cannesu. U ovom filmu ‘Žena u ogledalu’ radi se o stvarnoj osobi, no fiktivnoj priči. Riječ je o nizozemskoj plesačici Mata Hari koja je bila špijun za vrijeme Prvog svjetskog rata. Uloga je nevjerojatno kompleksna i intrigantna. Jedva čekam da krenem pripremati ulogu. Sad nabavljam svu moguću literaturu o njoj. Bit će to sad nekoliko mjeseci plesanja po kući. Snimanje film bit će u Münchenu,  a već sam vidjela slike lokacija i moram priznati da sam se zaljubila – ispričala je Katarina ekskluzivno za portal Scena.hr. Mlada glumica ima dosta iskustva s velikim i stranim produkcijama.

Katarina Strahinić

– Nikad neću zaboraviti na snimanju Crossing Linesa u Pragu. Sve su snimili točno na vrijeme jer su znali sve vremenske uvjete unaprijed. To su baš ogromne mašinerije i sve je maksimalno organizirano. Baš za svaku pohvalu – naglasila je Katarina, koja je glumila i u filmu o Winnetou. A novogodišnje želje…
– Budući da nam 25. prosinca izlazi prva specijalno božićna epizoda serije ‘Ko te šiša, voljela bih da sve prođe dobro i nadam se da će se gledateljima svidjeti. A za 2018. godinu nam želim svima drugu sezonu’Ko te šiša i još takvih predivnih projekata – zaključila je Katarina razgovor za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr, Katarina Strahinić privatni album