fbpx

Indijanka Katarina Strahinić udala se za ratnika!

Snimanje trilogije Winnetou…

Indijanci imaju zanimljivu kulturu i pristup životu. Žele sve iskusiti, naglasila je talentirana glumica

Katarina Strahinić dobila je ulogu u filmu o Winnetou. Glumica je ulogom oduševljena.
– Indijanka sam, udana za ratnika, a imam i prikolicu. Snimati Winnetoua je zaista bilo fantastično, to je svjetski set – rekla je mlada i talentirana glumica za portal Scena.hr. Dodaje kako je na snimanju bolje upoznala njihovu kulturu.

Katarina Strahinić

– Indijanci imaju zanimljivu kulturu i pristup životu. Žele sve iskusiti. Jako mi je zanimljiv njihov odgoj. Naime, oni si odgajani tako da ih se do sedme godine života pušta da rade što žele, a od sedme godine djecu odgaja i disciplinira samo majka, a otac je s djecom u dobrim odnosima – ispričala nam je glumica svoje dojmove. Katarina igra i u novoj seriji ‘Nemoj nikome reći‘. Serija se počela prikazivati na HRT-u. Katarina u seriji igra štrebericu Adelu. Kaže da se odlično snašla u toj ulozi.

Katarina Strahinić

– Svi oni koji me poznaju, znaju da sam ja i u privatnom životu štreberica. No Adela je puno ‘luđa’ od mene i puno hrabrija. Ona je napravila neki svoj ludi svijet, koji je super organiziran. Zabavan je bio i taj povratak u školske klupe – naglasila je Katarina, koja je imala zapaženiju ulogu u seriji ‘Na terapiji’.
Prošli tjedan bili smo na promociji serije ‘Nemoj nikome reći’ te u fotogaleriji pogledajte kako se glumačka ekipa zabavila u zagrebačkom klubu.

Foto: Prisk, Katarina Strahinić priv. album