fbpx

Super Ljilja – praščić kojemu Hrvatska ne može odoljeti!

Vege izazov…

Ljiljana se izborila za svoj život, skuplja simpatije i mijenja ljude; preko svoje stranice poziva na Vege izazov

Super Ljilja

Super LjiljaOna spava u mekanom i udobnom krevetiću, nosi odjeću sa stilom, jede kašice za bebe, najbolja prijateljica joj je kujica Vesnica i okružena je pažnjom i ljubavlju. Nju ljube, grle i maze. Ona ima svoj profil na Facebooku i već je svojom nježnošću i dražesnim pogledom osvojila mnoge. Ona se zove Super Ljilja.
Život joj je počeo slično kao i svim ostalim pripadnicima njezine vrste. Zbog bolesti, odbačena je u kanal, a osječka Udruga Pobjede pobrinula se da malena Ljilja uspješno prebrodi dvije operacije i da uživa u svakodnevnoj skrbi volontera. Tako je osječki azil za nezbrinute pse, nakon svinje Arčija koji je umro prošle godine, ponovno među napuštene pse doveo svinju. Takav spoj ne čudi s obzirom na činjenicu da su psi i svinje ne samo izrazito slični po inteligenciji, higijenskim navikama, sklonosti maženju i razigranosti nego se odlično slažu i međusobno i s ljudima.
Super LjiljaSuper Ljilju već čeka siguran dom u obitelji vegana, a njezina je super-misija ‘da svijet učini boljim za sve njegove stanovnice i stanovnike’. Kako neodoljiva mališanka pripada vrsti koja redovito završava na tanjuru, najdraži su joj vegani i oni ‘koji će to tek postati’. Preko stranice na Facebooku, koja je u kratkom roku prikupila više od 2800 obožavatelja, ovaj sretni praščić pokazuje da se zna vješto zavući ispod popluna i mirno zaspati, ‘voziti’ auto i izmamiti poljubac od veterinara.
Kao najslađa zagovornica prava životinja, Super Ljilja poziva sve da se pobrinu za zdravlje i živote svinja i ostalih životinja, kao i za vlastito zdravlje i dobar izgled, te da se pridruže Vege izazovu. Njezin osmijeh i vedrina svakome mogu biti poticaj da postane vegan i da već od siječnja krene u Vege izazov na koji se ovog mjeseca prijavilo više od 150 osoba.
Svi koji se do kraja siječnja prijave na Vege izazov na www.veganopolis.net primat će 30 dana svaki dan e-mail s receptima i zanimljivim informacijama o veganstvu, namirnicama biljnog podrijetla i prehrambenim navikama. Kao dodatna nagrada čeka ih video s uputama za vježbanje, a najsretniji od prijavljenih dobiva i individualni trening s trenerom fitnessa Draganom Šurlanom, koji završava ručkom u veganskom restoranu.

Super Ljilja

Super LjiljaNajpoznatiji praščić u Hrvatskoj svima poručuje da je upravo sada vrijeme za promjenu te da i ostale svinje, jednako kao i ona, žele slobodu i ljubav, uživaju u maženju i osjećaju radost života. Kada se pokrije poplunom i bezbrižno spava, Super Ljilja sanja ljepši i pravedniji svijet, u kojemu će sve životinje biti zbrinute i sigurne.
Stoga prihvatite Vege izazov, pomozite životinjama poput Super Ljilje, a ujedno uživajte u ukusnim jelima, zdravstvenim prednostima veganske prehrane, očuvanome planetu te snazi i vitalnosti tijela i duha. Više informacija nalazi se na www.veganopolis.net te na Facebook – stranici Super Ljilja koju se svakako isplati posjetiti.

Foto: Press