fbpx

Zaljev, Tama: Oni koji ubijaju i Licem u lice

Zaljev, Tama: Oni koji ubijaju i Licem u lice

Pickbox TV kanal donosi premijere novih sezona izvanrednih serija. Riječ je o trećoj sezoni britanske kriminalističke serije Zaljev (The Bay), drugoj sezoni mračne danske serije Tama: Oni koji ubijaju (Darkness: Those Who Kill) te drugoj sezoni napete danske triler serije Licem u lice (Face to Face).

Zaljev

Zaljev (The Bay): treća sezona britanske kriminalističke serije
VRIJEME PRIKAZIVANJA: ponedjeljak – petak, u 20:10 sati

Opisana kao detektivska kriminalistička serija s elementima misterija, The Bay se uspoređuje sa serijama poput Broadchurcha, a treća sezona premijerno će se prikazivati samo na Pickbox TV kanalu!

Dramatični izgled britanskog zaljeva i nevjerojatan soundtrack uvući će vas u fantastičnu kriminalističku priču, a treća sezona donosi izvrsnu glumačku postavu na čelu s britanskom glumicom Marshom Thomason (Las Vegas, Lost), koja tumači lik detektivke Jenn Townsend.

Zaljev

Tama: Oni koji ubijaju (Darkness: Those Who Kill) pomiče granice skandinavskog noir žanra
VRIJEME PRIKAZIVANJA: ponedjeljak – četvrtak, u 21:55 sati

Premijera druge sezone zadivljujuće psihološke kriminalističke drame Darkness: Those Who Kill oduševit će vas zanimljivom pričom, kompleksnim likovima i napetom igrom mačke i miša.

Mračna danska serija prati Louise Bergstein koja se bavi profiliranjem kriminalaca. Ona uranja u mračne želje i psihologiju potencijalnih zlikovaca kako bi pomogla riješiti različite slučajeve ubojstva.

Face

Licem u lice (Face to Face) danska je triler serija prepuna laži, šokova i obrata
VRIJEME PRIKAZIVANJA: ponedjeljak – četvrtak, u 22:40 sati

Osam svježih epizoda druge sezone premijerno će se prikazivati na Pickbox TV-u. Napeta od samog početka, ova danska triler serija, prepuna laži, šokova i obrata, priča je o policijskom istražitelju Rasmussenu.

On počinje raditi na slučaju mlade djevojke koja je navodno počinila samoubojstvo. Kad dođe na patologiju, prestravljen je kad shvati da je riječ o njegovoj kćeri Christini. Ne može prihvatiti da je riječ o samoubojstvu te počinje otkrivati djeliće istine.

U drugoj sezoni, Rasmussenova žena Susanne i dalje se bori s gubitkom kćeri. Nastavlja raditi kao psihologinja te s pomoću tehnike hipnoze nad pacijentom otkriva šokantnu tajnu zbog koje juri natrag u Kopenhagen kako bi spriječila potencijalni zločin.

Ove izvanredne serije i njihove iščekivane nove sezone premijerno gledajte samo na Pickbox TV kanalu!

Pickbox je hrvatska tvrtka koja stoji iza streaming servisa Pickbox NOW te televizijskog kanala Pickbox TV.

Premijere, hit-serije i dokumentarne emisije holivudske i europske produkcije, s naglaskom na britanske detektivske i misteriozne skandinavske serije dostupni su kroz oba brenda u diljem regije:
Hrvatska, Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Sjeverna Makedonija, Crna Gora i Bugarska.

Više informacija na pickbox.hr

Foto: Press Pickbox – Zaljev, Tama: Oni koji ubijaju i Licem u lice