fbpx

Druga polufinalna emisija showa Supertalent

Show…

U drugoj polufinalnoj emisiji showa Supertalent od opere do vatrenih trikova

SupertalentOvu nedjelju gledatelji će imati jedinstvenu priliku vidjet nastup umjetnice Kseniye Simonove s kojim je pobijedila u ukrajinskom Supertalentu, a nakon toga je svojim talentom crtanja na pijesku poharala svijet, gledatelji će vidjeti i nastupe novih deset polufinalista Supertalenta. O finalistima i ovaj put presudnu ulogu imat će gledatelji koji će svojim glasovanjem odabrati svoje favorite.
SupertalentLeon Vignjević i Frane Granić priredit će pravi biciklistički spektakl. Premda su jedan drugome nekada bili najveći rivali, sada slove za velike prijatelje i kolege za volanom, a BMX Flatland vožnja za njih je postala stil života. Ove nedjelje predstavit će se zanimljivom točkom ‘BMX Banditi’ i prikazati kako se vozilo nekad i kako se vozi danas, ili kako bi to vozači rekli – new school vs. old school.
Osmeročlana plesna grupa Step’n Jazz Plesni studio Step n JazzDubrovnik gledatelje će odvesti u svijet Alise u zemlji čudesa, a kako to izgleda kad Alisa zastepa, vidjet ćemo u točki naziva ‘Alisa na čajanki’.
Dvadesetogodišnja ruska orijentalna plesačica Polina Mytko na audicijskoj emisiji zadivila je svojim plesom, a ovoga puta tehnike i pokrete orijentalnog tanga uklopit će u koreografiju naziva ‘Freedom of the world’. Lanci i rešetke bit će dio točke, a o čemu se točno radi Polina Mytkodoznat ćemo u nedjelju.
Zanimljivo će biti vidjeti i što će pripremiti dvanaestogodišnja Stelaura Vlahović koja pleše i repa od malih nogu, a na pozornicu Supetalenta doći će s točkom ‘Dolazak iz budućnosti. Pjesma koju je sama napisala i samo za Supertalent nosi poruku o zagađenom svijetu.
Dora Duplančić i u polufinalnoj emisiji nastavlja u istom tonu, a ovoga puta otpjevat će ariju Nessun Dorma iz završnog čina Puccinijeve opere Turandot.
transform crewDobitnici zlatne ulaznice Transform Crew kažu kako su na audiciji pokazali samo show off onoga što mogu i znaju, a za emisiju uživo pripremaju neviđeni spektakl. Koreografiju ‘Funhouse of Cabaret’ osmislio je Davor Ćirković, a sadržava elemente kazališta, jazza i akrobacija.
Žongler Domagoj Oreški tvrdi kako je krajem prošle godine imao viziju da će dogurati do polufinala, što mu se sada i ostvarilo, a prikazat će nam kako izgleda njegov ‘Crveno plavi svijet’, točka umjetničkog žongliranja koju je osmislio u samo 15 minuta, dok će Casper Magic iz Šibenika izvesti autorsku točku kakve nema u ovom dijelu Europe – zapalit će glavu svojoj asistentici!
Nera i JambroNera i Jambro iz Osijeka izvest će pjesmu At last Ette James. Namjera im je zainteresirati ljude i za druge vrste glazbe, a hoće li žiri zatreperitI i ovoga puta na njihovu izvedbu, ostaje nam vidjeti.
Danko Ažić za sebe kaže da ima dvije strane – ozbiljnu i neozbiljnu. Za nastup uživo pripremio je točku ‘Celebrity Supertalent’, a tko će se sve od celebrityja naći na njegovom repertoaru, ne propustite doznati ove nedjelje od 20,00 sati u showu Supertalent!

Foto: Press