Transform Crew: Ovo je pokazatelj da se trud stvarno isplati
Piše: redakcija On 29 ožu., 2016 At 08:23 AM | Categorized As LifeStyle, Naslovnica, Tech, Vijesti | With 0 Comments

Supertalent…

Transform Crew plasirani u polufinale showa ‘Supertalent’

Transform Crew– Jako smo iznenađeni i to je pokazatelj da se naš trud stvarno isplati. Ovi ljudi su od jutra do mraka u dvorani! Zahvalni smo da je to tako ispalo! – rekao je jedini plesač grupe Transform Crew nakon što je žiri odlučio da idu direktno u polufinale showa ‘Supertalent‘.
Treća epizoda sve popularnijeg showa Nove TV ‘Supertalent’ još jedanput je pokazala kako se Hrvatska može dičiti brojnim iznimnim talentima, a neki su se ipak dodatno izdvojili te uz Jelenu Znaor sada imamo poznato ime još jednog polufinalista showa. Radi se plesnoj skupini ‘Transform crew’ čiji su talent i trud prepoznati na audiciji te su nagrađeni zlatnom ulaznicom, tj. direktnim ulaskom u polufinale.
Transform Crew– Gledali smo vas u jednom dahu! Ja bih rekla da sada imate vrlo specifičan potpis, barem ono malo što ja znam u koreografskom smislu, u formacijskom smislu i u elementima iznenađenja. Vrlo specifičan potpis i to je ono što mi se sviđa – komentirala je Martina, a Mislav je kazao kako mu je drago što su u poziciji da nekome mogu pružiti trenutak kojega će prepričavati kasnije.
Treća epizoda talent showa Nove TV pokazala je raznolike talente, samo su najbolji i najneobičniji dobili priliku ući u sljedeći krug natjecanja. Bit će zanimljivo pratiti nastupe s audicija kroz još četiri epizode showa te saznati tko se krije iza još 58 mjesta rezerviranih za polufinaliste jer do sada su dodijeljene tek dvije zlatne ulaznice za ulazak u polufinale.

Foto: Press

comment closed