fbpx

Husein Hasanefendić Hus: Veselimo se koncertu u Londonu

Zagreb…

Nakon dugogodišnjeg iščekivanja i nedavno održanog koncerta u potpuno rasprodanoj Areni Zagreb, vrijeme je da nezaustavljivi Parni Valjak ponovno nastupi u Londonu!

Husein Hasanefendić Hus– To je super prostor, a sjećam ga se jako dobro. Jako se veselimo ovom koncertu i bit će veliki izazov svirati ispred publike koja živi u Londonu i koja je imala priliku slušati i gledati sve svjetske bendove. Ispred nas su postavljeni visoki kriteriji no veselimo se ovom izazovu i povratku pred londonsku publiku – izjavio je Husein Hasanefendić Hus.
Prošle su pune 23 godine od zadnjeg susreta fanova iz britanske prijestolnice s kultnim zagrebačkim bendom, a zvukove poznatih rifova i balada poput Lutke za Bal, Sve još miriše na nju, Uhvati Ritam, Ugasi me te brojne druge, moći će čuti 15. ožujka 2018. godine u legendarnom klubu The Grand Theatre. VIP ulaznice rasprodane su u samo nekoliko sati od početka prodaje, a zbog ograničenog broja mjesta preporuka organizatora je da se ulaznice osiguraju što prije.
Husein Hasanefendić HusKlub The Grand Theatre poznat je po vrhunskom ozvučenju i pozornici na kojoj su gostovala najveća svjetska glazbena imena poput grupa Oasis, Jamiroquai, Muse, The Verve, Siouxie and The Banshees te brojni drugi kvalitetni bendovi, a napokon će ugostiti i ove legende domaće scene.
Parni Valjak je jedna od najvećih i najpopularnijih grupa osnovana 1975. godine u Zagrebu, a smatra se jednom od pokretača čitavog vala rock i pop-rock grupa u regiji. Predvođen glavnim autorom Huseinom Hasanefendićem Husom i pjevačem Akijem Rahimovskim, bend je tijekom karijere objavio dvadesetak studijskih albuma, nekoliko live albuma, mnoštvo kompilacija i nekoliko video izdanja. Dobitnici su 15 nagrada Porin i brojnih ostalih nagrada i priznanja. Njihov glazbeni stil s godinama je evoluirao, ali su uspjeli ostali vjerni svom izvornom rock izričaju i pretežito ljubavnoj tematici.
Parni Valjak je poznat po koncertima koji traju satima, odličnom kontaktu s publikom te vrhunskoj glazbeno-scenskoj izvedbi koju uvijek prati i najviša razina produkcije. Nakon koncerta sve fanove očekuje vas još jedno iznenađenje – After Party by TULUM DJ SET koji će potrajati do ranih jutarnjih sati.
Cijene ulaznica kreću se od £36.50 do £65, ovisno u kojem vremenskom razdoblju se kupe, a to je moguće učiniti putem online stranica www.tulumton.com i www.eventim.co.uk ili direktno u restoranima Fulham Kitchen i Corner Terrace. Vrata se otvaraju u 19.00 sati, a koncert počinje u 20.30 pm.

Foto: Press – Saša Kuzjak