fbpx

Ljepotice nakon upoznavanja s genijalcima: Bila sam malo prestravljena

Show…

Ljepotice i genijalciU prvoj epizodi neviđenog sociološkog eksperimenta ‘Ljepotice i genijalci‘ gledatelji Nove TV upoznali su 22 naizgled nespojivih kandidata i kandidatkinja koji će se u parovima boriti za glavnu nagradu od 200 tisuća kuna. U luksuznoj vili u kojoj će živjeti narednih tjedana kandidati su se međusobno morali birati kako bi donijeli odluku s kim kreću u borbu za zajednički život, smijeh, suze i glavnu nagradu.
Nakon početnog uzbuđenja i treme koja je zavladala među svim kandidatima, Glorija Mudrovčić odlučila je probiti led i prva se predstaviti svom budućem partneru.
– Iskreno, nisam se bojala, zato sam prva krenula. Izgledali su mi malo smiješno, iskreno to nisu momci koje vani primjećujem – izjavila je Glorija.
Za njom je izašao Domagoj Oreški, kojem se buduća partnerica učinila lijepa i samopouzdana.
– Mislim da ćemo biti super tim – zaključila je Glorija nakon upoznavanja partnera. Zatim se ljepoticama predstavio Marijan Smetko koji je izrazio želju da ga dopadne neka tamnoputa natjecateljica. Odabrala ga je Ena Čobanov:
Ljepotice i genijalci– Moj partner je stvarno presimpatičan, predrag dečko. Toliko je zračio dobrotom i dragošću – izjavila je Ena. U sobu genijalaca ušla je zatim Helena Špiljarić za koju se odlučio Karlo Maximillian Vuković.
– Lijepa je, predivna cura, dobra! Ja se sada osjećam stvarno odlično! – rekao je Karlo nakon svog odabira.
– Karlo je jako smiješan, malo je zbunjen – izjavila je Helena. Kod ljepotica je u sobu došao Robert Sertić kratko se predstavivši. „Geek sam!“, rekao im je, a zatim je za njim izašla Anja Brkić. Posebno zanimljiv ulazak bio je onaj natjecatelja Ronalda Sataića, koji je malo duže čekao da se djevojke odluče koja će njega odabrati.
Ljepotice i genijalci– Bila sam malo prestravljena, vidi se na njemu da je drugačiji. Mislila sam da nitko neće izaći ako ja ne izađem. Osjetila sam veliku empatiju. Izlazim iz solidarnosti jer ako ja ne izađem, nitko drugi neće – izjavila je Nicol Brekalo koja je naposljetku izašla za Ronaldom.
– Prvi dojam je da je slatka, zabavna, generalno OK – izjavio je Ronald.
– Dosta je čudan, ali ne bojim se njega. Da sam prije upoznala nekog takvog, nisam – podijelila je svoje dojmove Nicol.
Nakon upoznavanja i prve prespavane noći u vili, došlo je vrijeme da se ljepotice i genijalci bolje upoznaju i izvuku više informacija i osobnih detalja jedni o drugima, jer samo timski rad će im osigurati pobjedu u ovoj borbi. Prvi izazov koji ih očekuje bit će iz anatomije ljudskog tijela. Dok će genijalci morati svojim partnericama pomoći pri učenju ljudskog tijela, one će pak njima pomoći oko osmišljavanja vježbi i prezentacije sata aerobika kojega će ocijeniti fitness instruktorica. Već na kraju tjedna jedan od parova će nas napustiti i otići kući. Kako će teći njihovo druženje, kako će proći prvi izazov i kako će se spojiti različiti svjetovi, ne propustite doznati već u narednim epizodama showa ‘Ljepotice i genijalci’.

Foto: Press