fbpx

Severina i Tag Heuer vole se javno!

Zagreb…

SeverinaDugogodišnje regionalno zaštitno lice poznate švicarske urarske kompanije TAG Heuer, Severina, u zagrebačkom Mamić shopu u Gajevoj prva je isprobala najnovije modele TAG Heuer satova iz linije Aquaracer i Formule 1  koji su u prodaji i na hrvatskom tržištu. Severinina profinjenost i švicarska preciznost na najbolji mogući način su spojila ova dva imena te tako na najbolji mogući način nastavila ovu uspješnu suradnju. Među slavnim ambasadorima TAG Heuer u svijetu osim naše Severine su  i nogometaš Christiano Ronaldo, tenisačica Maria Sharapova te model Cara Delevingne.
Predstavljanju novih modela iz ove dvije linije luksuznog švicarskog urarskog branda TAG Heuer poželjeli su pogledati i brojne druge poznate osobe poput vratara KHL Medveščaka Mark Owuya, glumice Marija Borić i Ana Begić Tahiri te opernog pjevača Ronalda Brausa.
Tag HeuerOva slavna švicarska urarska kuća, jedna od vodećih u svijetu s tradicijom dužom od 150 godina, prisutna je u Hrvatskoj već dva desetljeća preko zastupnika P-Grupacije koja je više od 20 godina službeni uvoznik, predstavnik i distributer ekskluzivnih luksuznih svjetskih brendova satova, nakita, modnih dodataka i mobitela kao što su TAG Heuer, Movado, Luminox, Ga-Gà Milano, Mondaine, Bogner, Caran d’Ache, Scatola del Tempo. Veliku pažnju posvećuju stalnom praćenju svijeta urarske industrije, te modnog i poslovnog accesoriessa, a razvijenom prodajnom mrežom prisutni su u gotovo svakom dijelu Hrvatske.

Foto: Jelena Balić, John Pavlish