fbpx

Treći zlatni gumb u Supertalentu osvojila Tetiana Kundyk

Tetiana Kundyk s talentom balansiranja na žici

Jučerašnju epizodu Supertalenta, prema neslužbenim podatcima, pratilo je 51,7% gledatelja pred malim ekranima. Iz epizode u epizodu interes i oduševljenje publike raste, a u trećoj je epizodi Supertalenta dodijeljen još jedan zlatni gumb.

Tetiana Kundyk

Ovoga puta izravan plasman u polufinale osvojila je Tetiana Kundyk koja je izvela zapanjujuću točku balansiranja na žici. Tetiana je pažnju žirija pridobila svojom spretnošću i zahtjevnom koreografijom koja se sastojala od uvježbanih plesno-akrobatskih pokreta.

Iako joj je nastup na Supertalentu prvi nakon rođenja sina, Tetiana se u jednom trenutku na žicu popela sa stolicom na koju je zatim sjela i pritom balansirala te izazvala oduševljenje publike. Nakon nastupa šokirana Maja ju je upitala:

– Imate li ljepilo na tabanima ili kako stojite na toj žici?, a oduševljenje nije krila ni Martina, koja je komentirala:

– Ne samo da je divno, nego je zapanjujuće i prekrasno. Pokreti su vam tako elegantni, u izvrsnoj ste formi.

No, Tetianin nastup posebno je oduševio jednog člana žirija.

– U Hrvatskoj postoji izraz, kad nekoga pitaš ‘kako je bilo?’. Bilo je li-la. No, u ovom slučaju nije bilo tako – rekao je Bilman i stisnuo zlatni gumb koji je Tetiana Kundyk osigurao mjesto u polufinalu.

U trećoj emisiji bilo je i onih koji nisu uspjeli izboriti prolaz u daljnje natjecanje. Marina Gazija demonstrirala je meditativni ples koji je naišao na kritike žirija.

– Meni je ozbiljno neugodno – rekla je Maja, a njezinom se mišljenju pridružila Martina dodavši:

– Hvala Bogu nisam jedina.

Prolaz dalje nije izborio ni Daniel Rašić, koji se žiriju predstavio s talentom pisanja pjesama, a u nastupu mu je asistirao Janko koji se na pozornicu popeo da interpretativno pročita jednu pjesmu.

Izvor: UMTG
Pružatelj podataka: AGB Nielsen
Ciljna skupina 4+
Period: 10.10.2021.

Foto: Press