Antun Ponoš: Ponosan i sretan sam te hvala svima na vjernosti
Piše: redakcija On 18 sij., 2017 At 11:35 AM | Categorized As Kućni ljubimci, Ljubimci, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Rođendan…

Emisija Kućni ljubimci slave 27. rođendan, a do danas su emitirane 1383 emisije zahvaljujući kojima je zbrinuto više od 100 000 životinja

Antun Ponoš– Rođendan ćemo proslaviti radno. U prvome dijelu emisije prisjetit ćemo se ovih 27 godina koje su nam stvarno proletjele, a u drugome dijelu nastavit ćemo s aktualnim temama i upoznati neke nove kućne ljubimce i njihove vlasnike – rekao je autor i voditelj emisije Kućni ljubimci Antun Ponoš i dodaje kako je vrlo ponosan i sretan što su gledatelji sve ove godine ostali vjerni emisiji te zahvaljuje na podršci svim medijima, a posebice Hrvatskoj radioteleviziji.
Antun PonošU subotu 21. prosinca na Prvome programu Hrvatske televizije u 11.05 sati na rasporedu je rođendansko izdanje popularne emisije Kućni ljubimci. Ekipa na čelu s autorom i voditeljem Antunom Ponošem proslavit će 27 godina emitiranja emisije uz koju su odrasle mnoge generacije gledatelja.
Podsjetimo, emisija Kućni ljubimci s emitiranjem je započela 20. siječnja 1990. godine. Do danas su emitirane 1383 emisije zahvaljujući kojima je zbrinuto više od 100 000 životinja. Autor i ekipa emisije za svoj su rad dobili brojna priznanja, pratili i podržavali rad mnogih skloništa i udruga za zaštitu životinja, organizirali brojne akcije za pomoć napuštenim i ugroženim kućnim ljubimcima te pronašli stotine izgubljenih kućnih ljubimaca, što je usrećilo mnoge zabrinute i tužne vlasnike.

Foto: Press – Krasnodar Peršun za HRT

comment closed