fbpx

Prijavite se: Pećinski kviz – pub kviz

Pub kviz

U četvrtak 13. siječnja 2022. godine u 18.00 sati u Galeriji AMZ u povodu zatvaranje izložbe Arheologija i speleologija održat će se pub kviz – Pećinski kviz.

kviz

Prijavljene ekipe natjecatelja imat će priliku pokazati svoje znanje iz arheologije, povijesti i izložbe „Arheologija i speleologija”, a najbolji će osvojiti vrijedne nagrade.

– Za šest ekipa po tri natjecatelja pripremili smo 50 pitanja iz općeg poznavanja vremena starog Egipta, Grčke i Rimskog carstva a posebno zanimljiva će svakako biti ona tematski vezana uz izložbu ‘Arheologija i speleologija’ za koja se potencijalni sudionici kviza mogu pripremiti obilaskom izložbe u Galerija AMZ i pratiti naše društvene mreže na kojima ćemo objavljivati informacije s izložbe.

U dijelu pitanja iz općeg znanja iz područja arheologije kao posebnost kviza izdvajamo borbu znanjem, naime prijavljene ekipe imat će priliku upoznati i pokušati pobijediti autore izložbe.

Na događanje je moguće prijaviti ekipu od tri člana, kotizacija iznosi 150 kn po ekipi, a u cijenu su uključena pića tijekom večeri. Najboljima smo osigurali nagrade.

Svoju ekipu možete prijaviti na galerija@amz.hr

Izložbu Arheologija i speleologija posjetitelji mogu besplatno razgledati do 15. siječnja 2022. godine u Galeriji AMZ, Pavla Hatza6, Zagreb. Od utorka do petka od 12 do 18 sati i subotom od 10 do 13 sati.

Za ulazak u Galeriju AMZ, prema odluci Stožera civilne zaštite od 12. 11. 2021. potrebno je pokazati EU digitalnu covid potvrdu – poručuju organizatori.

Foto: Press Arheološki muzej u Zagrebu