fbpx

Ivana Mišerić: U kuhinji volim vidjeti muškarca!

Za portal Scena.hr…

Radijska voditeljica kaže da eksperimentiranje u kuhinji rado prepušta drugima, a ona se drži poznatog

Ivana Mišerić

Ivana Mišerić– Volim jesti i volim svašta probati. Volim gledati ljude kako uživaju u hrani. Volim vidjeti muškarca u kuhinji.  Ukratko, hrana mi pričinjava veliko zadovoljstvo – rekla je lijepa radijska voditeljica za portal Scena.hr. Ivana Mišerić veliki je gurman, ali eksperimentiranje u kuhinji rado prepušta drugima, a ona se drži poznatog. Voli kuhati, ali ne kuha često.
– Mama odlično kuha, dečko se trudi, a ja vadim tave i lonce kad baš moram. Prije sam puno više kuhala. Obožavam jesti, no ispada da sam puno češće u svim drugim kuhinjama samo ne u svojoj… Ili sam kod nekoga doma, po restoranima, lanci brze hrane me često susreću. Ipak, dobar je osjećaj kad serviraš na tanjur svojih ruku djelo. Jako dobar. I uvijek bude ukusno jer sam doziraš začine i sastojke – iskrena je voditeljica. Ivana nam je otkrila koja su joj najdraža jela.
– Domaća pizza. Obožavam. Uvijek debelo tijesto, rajčica, sir i šunka, puno origana i to je to. Punjena paprika također. Kao Ivana Mišerićšto sam rekla, jako volim jesti. Nisam posebno izbirljiva kod izbora hrane, samo da je što manje maslinovog ulja i luka. Luk mi teško sjeda na želudac, a maslinovo ulje mi nije fino. Sushi mi je mljac – ističe Ivana. Kaže da najradije kuha za sebe.
– Jer ne moram na tavu baciti luk i maslinovo ulje. Sebi najradije kuham, nema pritiska, kako god ispadne, pojest ću. Ne mora ni izgledati lijepo – objasnila je Ivana. Dodaje da radi odlične sendviče.
– Ponosna sam i na ćufte koje su mi jednom ispale i više nego jestive. Rado se toga sjetim! Jako dobro kopiram druge u kuhinji, sva jela koja sam gledala u procesu izrade ispadnu super – kazala je voditeljica. Ivana ističe da u njezinoj kuhinji nema smijeha.
– Samo ozbiljno. Ne volim da mi se petljaju ljudi i životinje pod noge i ruke. Ne volim ometanja, zato nema ni grešaka – rekla je Ivana za portal Scena.hr.

Foto: Ivana Mišerić priv. album