fbpx

Ivana Mišerić: Volim kupovati špeceraj, tenisice i trenirke

Šopingholičarka…

Nikad nemam dovoljno tenisica, baš se raspametim kad vidim neke koje mi se sviđaju, kaže voditeljica

Ivana MišerićIvana Mišerić kaže kako svaka žena u svom ormaru treba imati dobru trenirku, dobre traperice, starke, nešto čipkasto i seksi haljinicu. Za portal Scena.hr lijepa radijska voditeljica otkrila je i tajnu svoje torbice.
– Torba osim novčanika, mobitela i ključeva želi imati labello, maramice, neku čokoladicu, rumenilo, kemijske olovke, blok, sunčane naočale i kremu za ruke. Ako je clutch u pitanju, tada kreću muke. To mi je najgore, nikad ništa ne stane – istaknula je Ivana. A saznali smo i slabe točke vedre radijske voditeljice.
– Volim napolitanke. Volim kupovati špeceraj, tenisice i trenirke. Volim hranu, volim boje. Nikad nemam dovoljno tenisica, baš se raspametim kad vidim neke koje mi se sviđaju. Nemam ih tako puno da se razumijemo, ali kad se ulovim da gledam neki model od kojeg već imam tri para, moram se kontrolirati – ispričala nam je. Ivani se sviđa dizajn Juraja Ivana MišerićZigmana i rad Ljupke Gojić Mikić, ali i kreacije mladih dizajnera. Voditeljica uživa u svom poslu.
– Svako jutro sam na radiju. Budimo se zajedno Hrvatska i ja, a novo i lijepo zaduženje je uloga ambasadorice Ultra Europe festivala – kazala je. Ivana je radila i kao televizijska voditeljica pa nas je zanimalo je li lakše raditi kao radijska ili televizijska voditeljica.
– Radijska voditeljica. Govorim iz osobnog i trenutnog iskustva. Svatko to drugačije vidi. Dok sam radila na televiziji, ništa mi nije bilo teško. Voljela sam cijeli taj proces od izrade nečega do izbacivanja u eter i bilo mi je sve prirodno i lako. Sada nakon što sam već godinama na radiju, televizija mi je postala strana u tom nekom smislu pa mislim da bi mi sada bilo teže nego onda. Na radiju mi ništa nije problem jer ga živim – rekla je lijepa Ivana.

Foto: Press