fbpx

Premijerno: Hajdemo skakati po tim oblacima

Zagreb…

Hajdemo skakati po tim oblacimaU koprodukciji Teatra na Trešnjevci i GK Požega, 3. prosinca 2018. godine s početkom u 20.00 sati, u Centru za kulturu Trešnjevka održat će se premijera predstave ‘Hajdemo skakati po tim oblacimaElvisa Bošnjaka u režiji Jelene Hadži-Manev s Marijanom Matoković i Mirelom Huskićem.
Predstava ‘Hajdemo skakati po tim oblacima‘ propitkuje postoji li muško-žensko prijateljstvo te kako se događa ljubav. Hajdemo skakati po tim oblacimaZatim, ako započinje veza, kako djeca mijenjaju brak te što znači proživjeti s nekim život? Postavlja se i pitanje može li ljubav trajati zauvijek. Sve su to pitanja koja većinu nas muče u nekom, ako ne i u svakom periodu života. Elvis Bošnjak u ovoj ljubavnoj drami prikazuje osobne male trenutke iz života svakog čovjeka. Pritom pogađa u srž osjećaja, navodeći gledatelja da se prepozna u svakoj od situacija koje se nižu na sceni – nekad kroz smijeh, a nekad kroz suze. Kao što to i ide u svakoj ljubavi…
Jeleni Hadži-Manev ovo je druga samostalna profesionalna režija, a nedavno je za tekst ‘Nora – trenutak pobune’ osvojila posebno priznanje na Bobijevim danima smijeha te je bila nominirana za Nagradu hrvatskoga glumišta.

Hajdemo skakati po tim oblacima
Tekst: Elvis Bošnjak
Režija: Jelena Hadži-Manev
Scenografija: Marta Crnobrnja
Kostimografija: Lucija Prstec Smolčec
Skladatelj: Filip Sertić
Oblikovatelj rasvjete: Goran Krmpotić
Igraju: Marijana Matoković i Mirel Huskić

Foto: Press