fbpx

Premijerno od 15. siječnja: Serija Zaljev

Na HTV 2 serija Zaljev

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 15. siječnja 2021. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 22.40 sati počinje s premijernim prikazivanjem serije Zaljev. Narednica Lisa Armstrong (Morven Christie) majka je dvoje djece i radi u policiji zapadnog Lancashirea kao časnica za vezu s obiteljima. Ona istražuje slučaj nestale osobe u Morecambeu.

Zaljev

Kao policijska časnica za vezu s obiteljima, obučena je da se emocionalno ne veže uz neki slučaj. No, Lisi ubrzo postaje jasno da je osobno povezana s ovom prestrašenom obitelji. Narednica Lisa Armstrong radi kao časnica za vezu s obiteljima na slučaju nestanka blizanaca tinejdžera, Holly i Dylana Meredith, koji su nestali iz svog doma u Morecambe Bayu.
Nakon susreta s roditeljima blizanaca, Lisa, u šoku, otkriva da njezina povezanost s ovom obitelji nije samo profesionalna. Kako se istraga sve više komplicira, prioritet je pronaći blizance prije negoli bude prekasno. Lisa se istovremeno mora nositi i s vlastitim obiteljskim problemima kad njezinu kći Abbie privremeno udalje iz škole.

Zaljev

Zaljev – Uloge: Morven Christie, Jonas Armstrong, Tracie Bennett, Lindsey Coulson, Chanel Cresswell, Louis Greatorex, Adam Long, Daniel Ryan, Matthew McNulty.

Foto: Press