fbpx

Ultime model search nastavlja se u Osijeku!

Schwarzkopf Cro A Porter…

Ultime model searchU petak i subotu održan je Schwarzkopf Cro A Porter Ultime model search u Zadru, a nedjelja je bila rezervirana za veliki casting u Kinu Europa u Zagrebu. Nakon uspješno održane potrage za novim licima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru, većina finalista iz tih gradova doputovala je u nedjelju u Zagreb samo kako bi prisustvovali castingu u Kinu Europa. Dizajneri Schwarzkopf Cro A Portera bili su oduševljeni novim licima koji su se na svojem prvom velikom castingu ponijeli kao pravi profesionalci.
Zadar je četvrti grad u nizu u kojem se održao Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search. Nakon Zagreba, Splita, Rijeke i u Zadru je potraga za mladim licima uspješno prošla. U petak je u Supernova Zadar odabrano 18 finalista, 15 djevojaka i 3 dečka koji su već u subotu nosili svoju prvu reviju. Ovoga puta žiriju su se pridružili dizajneri Arileo, Neda Makjanić Kunić i Sandra Ledenko. Marija i Jurica Pirić iz modnog dvojca Arileo birali su svoju favoritkinju. Izabrali su prelijepu Ivanu Tomljanović koja će nositi njihovu reviju na nadolazećem Schwarzkopf Cro A Porteru.
Ultime model searchInače, Ivana i ostali odabrani finalisti cijelu subotu su proveli radno, pripremajući se za svoje prve modne korake u Supernova Zadar shopping centru. Pravilnom hodu po pisti učila ih je poznata manekenka Iris Rajčić, dok su se za njihov izgled pobrinuli vizažistica Žana Kožul i njen tim te frizeri Nikola Blažinčić i Ivica Palinić. Za svoje prve profesionalne fotografije pozirali su pred objektivom Danijela Galića, a nakon šest sati priprema debitirali su i više nego uspješno na pisti Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model searcha. Program je vodila uvijek nasmijana i zabavna Antonija Blaće.
Schwarzkopf Cro A Porter Ultime model search nakon Zadra nastavlja se sljedeći vikend u Osijeku. Projekt kojim se na jedinstveni način želi pronaći nova lica iz cijele Hrvatske i pružiti im mogućnost da se okušaju na pisti Schwarzkopf Cro A Portera predstavlja uzbudljivu priliku za sve koji se žele postati dio modnog svijeta. 28. i 29.03. u Portanova Osijek održat će se predzadnji Schwarzkopf Cro A Porter Ultime model search. Bit će to peti u nizu castinga na ovoj turneji. Nakon Osijeka, ova uzbudljiva potraga za novim licima završava velikim finalom u City Centeru one East u Zagrebu 04. i 05.04.

Foto: Danijel Galić