fbpx

Viktor Drago: U potrazi sam za novim licima modne piste!

Ekskluzivno…

Traže se nova lica koja će dobiti šansu da postanu profesionalni modeli

Viktor DragoViktor Drago je s profesionalnim timom pokrenuo novi projekt Schwarzkopf Cro A Porter ‘Ultime model search‘. Ideja projekta je, kaže Viktor, pronaći nova, svježa lica s teritorija cijele Hrvatske, mlade ljude koji se žele okušati u svijetu mode i pružiti im šansu da postanu profesionalni modeli. Viktor nam je otkrio kako je došlo do ovog svojevrsnog reality projekta s modelima u glavnoj ulozi.
– Ne bih to nazvao realityjem, više potragom za novim licima, a što je tipično za posao kojim se bavimo. Vječita potraga za novim i svježim, bilo modelima ili dizajnerskim imenima – objasnio je Viktor ekskluzivno za portal Scena.hr. Tim projekta, dodaje, ima velik tim profesionalaca, fotografa, stilista, make up artista, frizera, agenata.
– U timu se nalaze modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, manekenka Iris Rajčić, frizeri Nikola Blažinčić i Ivica Palinić, fotografi Joanna Paciorek, Danijel Galić i Goran Matijašec, vizažistkinja Žana Kožul, PR managerica Jasmina Kapetanović i mnogi drugi – istaknuo je Viktor. Djevojke i mladići, koji će biti izabrani u projektu kao potencijalna nova lica u svijetu mode, poznati modeli će uputiti u tajne  modne profesije.
– U našem timu se nalaze profesionalci s kojima se modeli svakodnevno susreću u profesiji, a to su make up artist, frizer, stilist, fotograf, modni agent… Sudionici castinga će imati priliku njima postaviti pitanja koja ih zanimaju i dobiti odgovore iz prve ruke o ovoj profesiji  – istaknuo je Viktor.

Foto: Press