fbpx

Započeo Cro A Porter Ultime model search!

Schwarzkopf…

Ultime model searchPotraga za novim licima, Schwarzkopf Cro A Porter Ultime model search, koja će se kroz šest tjedana održati u čak pet gradova, započela je jučer prvim castingom u City Centeru one West. Neočekivano velik odaziv djevojka i mladića koji žele izgraditi karijeru u modnom svijetu oduševio je žiri koji je izabrao prve finaliste.
U City Centeru one West sinoć se okupilo čak 100-tinjak prijavljenih koji su Ultime model searchpred žirijom po prvi puta prošetali pistom Schwarzkopf Cro A Porter Ultime model searcha. Žiri, u kojem se nalaze modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, manekenka Iris Rajčić, frizeri Nikola Blažinić i Ivica Palinić, fotografi Joanna Paciorek i Danijel Galić, vizažistkinja Žana Kožul i PR managerica Jasmina Kapetanović, na čelu s Viktorom Dragom izabrao je 24 nova lica.
Ultime model search24 finalista danas će se cijeli dan pripremati za svoje prve profesionalne korake. Hodat će ih učiti Iris Rajčić, dok će se za njihov izgled pobrinut će Žana Kožul, Nikola Blažinić i Ivica Palinić. Za svoje prve profesionalne fotografije pozirati će pred objektivima Joanne Paciorek i Danijela Galića, a u 18,00 sati će nositi i svoju prvu reviju.
Schwarzkopf Cro A Porter Ultime model search nakon Zagreba nastavlja se sljedeći vikend u  Splitu. Projekt kojim se na jedinstveni način želi pronaći nova Ultime model search_2lica iz cijele Hrvatske i pružiti im mogućnost da se okušaju na pisti Schwarzkopf Cro A Portera predstavlja uzbudljivu priliku za sve koji se žele okušati u modnom svijetu.
Nakon Splita, 07. i 08.03. u City Centeru one Split, Schwarzkopf Cro A Porter Ultime model search održat će se 14. i 15. ožujka u Tower centru u Rijeci, 21. i 22. ožujka u Supernova Zadar, a 28. i 29.ožujka u Portanova Osijek. Ova uzbudljiva potraga za novim licima završava velikim finalom u City Centeru one East u Zagrebu 04. i 05. travnja.

Foto: Goran Matiješec