fbpx

VIDEO: Provokativno ‘Brzo i bezobrazno’ by Viktor Drago

Brzo i bezobraznoMlada i seksepilna pjevačica Kristina, svima poznata po velikom hitu ‘Odnijela te votka’ vrijedno radi na svom novom albumu. S prvom pjesmom napraviti hit i ne stati na tome nego se nadograditi vizualno i produkcijski mogu samo oni s jasnom koncepcijom. Da Kristina misli ozbiljno svjedoči i činjenica da je upravo završila treći singl pod nazivom ‘Brzo i bezobrazno’, u produkciji poznatog hitmakera Borisa Đurđevića te u suradnji s poznatim tekstopiscima i autorima D. Bačićem i Fayom.
Ovog puta Kristina se u skladu s naslovom singla ‘Brzo i bezobrazno’ odlučila za još izazovniju promjenu imidža pa su tako fotografije i video nastali povodom izlaska trećeg singla provokativnije, seksepilnije te kudikamo drugačije od bilo čega što trenutno možemo vidjeti na estradi. Pod kreativnim vodstvom modnog stručnjaka Viktora Drage nastao je visokobudžetni spot koji uz pregršt filmskih efekata pršti energijom i strašću. Vrckava Kristina u spotu, koji je snimljen na spektakularnoj lokaciji, pokazala je svoj razigrani temperament te plesno umijeće stečeno dugogodišnjim bavljenjem plesom.

Video potpisuje vrsni snimatelj i montažer Tomislav Brđanović dok je brigu o  Kristininoj frizuri vodio frizerski salon Trilab.

Pogledajte video:[vsw id=”xKJp3PllnRY” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]