Nagradu Hit mjeseca za pjesmu ‘Tu’ osvojila Josipa Lisac!
Piše: redakcija On 28 kol., 2015 At 11:39 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Zagreb…

Prva dobitnica nagrade Hit mjeseca Hrvatskog radija

Josipa Lisac– Mislim da ova pjesma treba godinu dana da stigne neke pjesme s prošlog albuma, ali sjajno je krenula zahvaljujući odličnom PR-u diskografske kuće – naglasila je Josipa Lisac o pjesmi.
Zlatko Turkalj Turki u emisiji ‘Svijet diskografije’ Drugog programa Hrvatskog radija, Josipi Lisac uručio je nagradu Hit mjeseca za pjesmu ‘Tu’. Iznenađena nagradom, Josipa Lisac rekla je da je publika dobro primila singl koji je objavila prije malo više od dva mjeseca. ‘Tu’, novi singl Josipe Lisac, najpopularnija je pjesma u programu svih centara Hrvatskog radija.
– HR2 je uvijek vodio brigu o kvalitetnim autorima i izvođačima, ovaj naš novi projekt koji uključuje mini koncerte i dodjelu nagrada za hit mjeseca uživo iz centra Zagreba samo je nastavak te dugogodišnje aktivnosti. Upravo zbog naše programske glazbene različitosti i kvalitete izbora glazbenog materijala, HR2 je kod velikog broja glazbenika i pravih glazbenih znalaca pozicioniran na prvo mjesto u njihovu izboru radijskih postaja. A to je velik uspjeh – istaknula je glavna urednica HR2 Jadranka Rilović.
Od ovog mjeseca u emisiji ‘Svijet diskografije’ uručivat će se nagrada Hit mjeseca za pjesmu koja je najslušanija tog mjeseca na top-listama svih centara Hrvatskog radija.

Foto: Press

comment closed