fbpx

HRT: HRA2 koncertom obilježio pola stoljeća emitiranja!

Zagreb…

Fotogalerija

Koncertom ’50 drugih godina s vama’ HRA2 obilježio pola stoljeća emitiranja

HRA2– Izravnim prijenosom od 20,00 do 22,00 sata na Drugom programu Hrvatskog radija našim slušateljima željeli smo pružiti vrhunski glazbeni i kulturni ugođaj. Ovoj glazbenoj svečanosti pridonijeli su poznati izvođači izuzetnim izvedbama uz pratnju Jazz orkeastra HRT-a i Roberta Marekovića & Swingera. Time smo željeli pokazati i raznovrsnost glazbenih žanrova koji su svakodnevnica Drugog programa HRA. Stoga sam zahvalna svima koji su nastupili na koncertu, a riječ je o glazbenicima koji su rado slušani u programu te koji su česti gosti u našim emisijama – rekla je glavna urednica HRA2 Jadranka Rilović.
Nakon što je Drugi program Hrvatskog radija prvih pola stoljeća emitiranja prigodno obilježio ciklusom emisija 50 godina s Drugim, u četvrtak, 5. veljače svečanim koncertom pod nazivom ’50 drugih godina s vama’ uveo nas je u sljedećih pet desetljeća radijskog djelovanja.
HRA2Na koncertu održanom u dvorani Gorgona u Muzeju suvremene umjetnosti nastupili su Jazz orkestar HRT-a, Radojka Šverko, Robert Mareković & Swingersi, Marko Tolja, Tedi Spalato, Ivana Kindl, Zdenka Kovačiček, Klapa Nostalgija, Gazde, Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Valerija Nikolovska te Noxin & Maja Posavec.

Foto: Scena.hr
Fotogalerija: [nggallery id=520]