fbpx

Zdenka Kovačiček nije odoljela dobrim vibracijama!

Zagreb pleše…

Izvrsnim, iznenadnim performansom u centru Zagreba najbolji hrvatski plesači rasplesali su Zagrepčane. Najavljeno je šesto izdanje najvećeg međunarodnog plesnog spektakla DanceStar, a dobrim vibracijama nisu odoljeli ni glazbenica Zdenka Kovačiček i koreograf Igor Barberić.
Zdenka KovačičekZagreb je danas plesao u ritmu DanceStara. Šesto izdanje najvećeg međunarodnog spektakla DanceStar Festival na opće iznenađenje predstavljeno je u središtu Zagreba performansom Ritam zone i Transformer plesača. Plesu su se pridružili i glazbenica Zdenka Kovačiček te koreograf Igor Barberić. Na najbolji mogući način najavljen je svjetski plesni spektakl koji nas očekuje od 28. svibnja do 01. lipnja u Poreču.
U sklopu Dancestar Festivala održat će se i veliko međunarodno finale u plesu Dancestar Finals – World Dance Masters 2014. Riječ je o najprestižnijem plesnom događaju za plesače i trenere ali i sve ljubitelje plesa diljem svijeta. Finalno natjecanje održat će se 30. svibnja 2014. u novoj gradskoj dvorani Žatika, a samom finalu prethodili su brojni kvalifikacijski natjecateljski turniri održani u Južnoj Africi, Brazilu, Austriji, Njemačkoj, Mađarskoj, Slovačkoj te Hrvatskoj.

Foto: Press