fbpx

Ekskluzivno: Iva Šarić Leko: Sin Carlos je centar mog svijeta!

Iva SaricIva Šarić Leko dvije godine je živjela sa suprugom u Monacu, a jednu godinu u Turskoj. No supružnici su se vratili u Zagreb gdje joj je, kaže Iva, najljepše. Supruga nogometaša Jerke Leke prije 16 mjeseci rodila je sina Carlosa.
– Otkad sam rodila potpuno sam se posvetila svom sinu. Moj dan počinje i završava s njim. Provodimo vrijeme u parkovima i prirodi, dugim šetnjama i veselim igrama – ispričala je za Scenu Iva. Osim majčinstva, manekenka se posvetila i fakultetu. Upisala je specijalistički studij ‘Komunikacijski menadžment’.
– Pa u vrijeme kad moj sin spava, ja učim za ispite – kaže. Iva ima puno poslovnih planova koje će realizirati kroz nekoliko godina jer se još želi potpuno posvetiti sinu te završiti fakultet.
– U fazi sam razmišljanja i planiranja te ispitujem tržište. A što se tiče dizajna, zaista me to ne zanima. Volim modu, ali se ne vidim u tom svijetu – ističe Iva. Otkrila na je i kakva je kuharica.
– Kuham svaki dan. Trudim se kuhati što zdravije. Naučila sam kuhati kad smo živjeli u Turskoj jer sam imala puno slobodnog vremena. Tako da mi je to sad dobro došlo i već sam u kuhinji pravi majstor. Zapravo kuham sve, ali teško pronalazim inspiraciju – što sutra skuhati – priča Iva. Bivša manekenka svaki dan sve više uživa u majčinstvu.
– Djeca su definitivno smisao života. Od rođenja mog sina, moj život se potpuno promijenio. Puno zdravije razmišljam, sin mi je centar svijeta i najbitnije je da je zdrav i sretan, a sve ostalo je manje važno – objasnila je. Iva, kaže, kako ima puno poznanica, ali malo iskrenih prijateljica. Jedna od njih je i Anita Leovac, koja trenutačno živi u Beču, a udana je za nogometaša Marina Leovca koji igra za Austriju Wien.
Iva Saric_6
– Upoznale smo se prije sedam godina na jednoj reviji. Ostale smo jako bliske i stalno se družimo. Na kojem god kraju svijeta bile, mi smo u kontaktu – prisjetila se Iva. Prijateljice razmjenjuju majčinska iskustva.
– Dajem joj savjete isključivo ako me ona nešto upita jer ne volim ljudima ‘soliti pamet’. Kad mi je rekla da je trudna, rekla sam da ću joj dati samo jedan savjet i da je molim da me posluša, a on je glasio – “Slušaj sebe, svoje osjećaje i slijedi svoj instinkt”. Svi smo mi različiti pa je tako različita i trudnoća, porod i odgoj djeteta! I naravno, preporučila sam joj svakodnevno mazanje bademovim uljem do kraja trudnoće – naglasila je Iva. Dodaje da razmjenjuju i recepte.
– Ona mi je dala najbolji recept za čupavce i naučila me napraviti musaku – nastavlja Iva. Dok su bile mlađe prijateljice su često zajedno izlazile, no sad se druže na obiteljskim večerama.
– Vrijeme nam tada brzo ‘proleti’. Kad se vidimo ne prestajemo pričati, uvijek imamo puno različitih tema i situacija koje moramo prepričati – smije se Iva koja se neće vratiti na modne piste.
– Nedostaje mi samo ta atmosfera prije revije. Druženja, kave i takve sitnice. No ne bih se vratila u taj posao, iako sam uvijek spremna odraditi pokoje snimanje, tek toliko za ‘gušt’ – zaključila je Iva. Za kraj je istaknula da živi miran i normalan obiteljski život i da u tome uživa.
Foto galerija:
[nggallery id=47]