fbpx

Mirjana Mikulec razveselila mališane u udruzi za sindrom Down

Zagreb…

Na samom kraju jedanaeste sezone In Dizajna, Mirjana Mikulec i njezin tim arhitekata udružili su snage s partnerima emisije i potpuno preuredili derutnu dvoranu udruge za sindrom Down u Zagrebu

Mirjana Mikulec

Mirjana Mikulec– Realizacija ovog projekta ne bi bila moguća bez velikodušne pomoći naših partnera. Hvala tvrtkama Elgrad, PPS Galeković, Petrokov, Chromos i Belinka koje su donirale materijale. Drago mi je da smo mališanima izmamili osmjeh na lica i nadam se da će uživati u novom prostoru – istaknula je Mirjana Mikulec kojoj ovo nije prvi humanitarni projekt u kojem sudjeluje.
Kako bi djeci koja svakodnevno dolaze u Mirjana Mikulecudrugu stvorili ugodan, višenamjenski prostor za vježbanje i igru, namještaj je izrađen po mjeri, zidovi su obnovljeni i obojeni, a promijenjena je podna obloga u kombinaciji parketa i keramičkih pločica. Neki postojeći komadi namještaja su obnovljeni, a veselu atmosferu nekad trošnog podrumskog prostora dale su intenzivne boje poput žute i plave.
– Završno uređenje predstavljalo nam je velik problem, htjeli smo da prostor bude uređen i prilagođen korisnicima od najranije dobi pa do poznih godina, a znali smo da će Mirjana to napraviti savršeno! Neizmjerno smo sretni i zahvalni na pomoći da djeci uljepšamo njihov boravak u udruzi – rekla je predsjednica udruge Natalija Belošević.
Ugledna dizajnerica interijera Mirjana Mikulec vodila je i projekte uređenja prostorija SOS dječjeg sela Lekenik i nekolicine dječjih vrtića diljem Hrvatske.

Foto: Press – Darko Mihalić