fbpx

Mirjana Mikulec: Dobre ideje i rješenja nikada ne izlaze iz mode

Interijeri…

Mirjana Mikulec– Čini mi se kao da je bilo jučer kad sam tek razmišljala o tome kako bi bilo dobro imati autorsku emisiju o mojoj velikoj ljubavi- interijerima. Svaki put odmahivala bih rukom i mislila da je to na granici s nemogućim. Gotovo pet godina kasnije, evo nas na početku desete sezone – rekla je Mirjana Mikulec o jubilarnoj desetoj sezoni popularne emisije.
Emisija o interijerima, koju vodi i uređuje dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, kreće s desetom sezonom emitiranja na RTL-u, što potvrđuje njezinu kvalitetu.
Jubilarna sezona počinje u nedjelju, 9. listopada 2016. godine i donosi inspirativna rješenja za opremanje svih prostorija doma, od spavaćih i dnevnih soba, pa sve do zahtjevnijih prostorija poput kupaonica i kuhinja. Osim toga, emisija i ove sezone nudi odlične uradi-sam tutoriale koje je publika odlično prihvatila. Ljubitelji vlastoručne izrade tako će naučiti izraditi dekorativne vaze, dječji stol pa čak i tepih.
Poznavatelji arhitektonske scene zasigurno će uživati u projektima renomirane austrijske arhitektice Marion Wicher, zaviriti u neke od najljepših kuća u Istri, ali i zagrebačke stanove za najam, koji posljednjih godina postaju pravi poligon za istraživanje granica arhitektonske i dizajnerske mašte.
– Svaku sezonu nastojimo osvježiti i učiniti zanimljivijom od prethodne, ali zadržati prepoznatljiv format i rubrike. Koliko smo se zapravo promijenili najbolje vidim kad ulovim neku prastaru epizodu koja se reprizira, ali mi je drago da ih gledatelji još uvijek rado pogledaju, jer dobre ideje i rješenja nikada ne izlaze iz mode – kaže Mirjana.
Osim emisije, Mirjana trenutno priprema i novu knjigu, ali i širi liniju proizvoda za dom pa nas ove jeseni očekuju nove mirisne svijeće, prekrivači, posteljina, kućni ogrtači i još mnogo toga.

Foto: Press