fbpx

Mirjana Mikulec u jedanaestoj sezoni In Dizajn

Interijeri…

Mirjana Mikulec– Na prvom izdanju sajma In Dizajn – Festival modernog doma, izvukli smo sretnu dobitnicu među 15 000 posjetitelja i poklonili joj makeover iz snova. Vesele me takvi projekti, baš kao i činjenica da nas novo izdanje sajma čeka ove jeseni – ističe Mirjana Mikulec te dodaje da će u ovoj sezoni posebnu pažnju posvetiti i eksterijerima.
– Ovi prostori s dolaskom toplijih dana postaju prava zamjena za dnevne boravke, a kako bi bili udobni, valja im posvetiti jednaku pažnju kao i prostorijama doma. Kao i uvijek, bit će tu ponešto za svakoga, od izrađivanja namještaja i renoviranja starih stvari pa sve do predstavljanja novih trendova – zaključuje Mirjana.
Emisija o uređenju interijera In Dizajn s Mirjanom Mikulec kreće s jedanaestom sezonom emitiranja. Kontinuirani interes gledatelja najveća je nagrada dizajnerici Mirjani Mikulec i potvrda kvalitete sadržaja emisije, koji će i u ovoj sezoni nuditi korisne i primjenjive savjete, ideje i trikove za uređenje doma.
Mirjana Mikulec, dizajnerica interijera i voditeljica emisije u jedanaestoj sezoni gledatelje vodi u šarmantnu Italiju gdje će ih uvesti u dizajnerske prostore u Milanu i Veroni, a posjetit će i neke od najboljih studija za dizajn interijera u Lisabonu, koji posebno oduševljava svojim spojem moderne i tradicionalne arhitekture.
Mirjana se u novoj sezoni ponovo posvetila i humanitarnim projektima. Tako će gledatelji tijekom nadolazeće sezone vidjeti makeover prostora udruge Down-Zagreb.
Osim humanitarnog, gledatelji će moći vidjeti i nagradni makeover sretne dobitnice, koja je poželjela preurediti svoju kupaonicu.
Jedanaesta sezona emisije počinje u nedjelju, 12. ožujka 2017. godine, na RTL-u.

Foto: Press