fbpx

Video: Pogledajte trailer za dugo očekivani film General

Zagreb…

General izazvao neviđeni interes domaće publike

GeneralOd kada je najavljeno prikazivanje filma ‘General‘, Antuna Vrdoljaka već od 05. kolovoza, simbolično, na Dan domovinske zahvalnosti, na društvenim mrežama ne prestaju komentari koji dokazuju izniman interes publike za najiščekivanijim hrvatskim filmom svih vremena.
Kinoulaznice su u prodaji od prošlog tjedna a najveći je interes za film o životu generala Ante Gotovine upravo na područjima Zadarske, Šibensko-kninske i Splitsko-dalmatinske županije.
U traileru se može vidjeti da je film raskošne produkcije koju hrvatska kinematografija do sada nije vidjela. ‘General’ se snimao na autentičnim lokacijama na kojima je bila prisutna i Hrvatska vojska koja je pomogla realizaciji filma i tehnikom i ljudstvom.
Uz vrlo emotivnu ali i napetu radnju te kvalitetnu produkciju, publiku privlači i snažna glumačka postava. U naslovnoj ulozi je naša holivudska zvijezda Goran Višnjić, a uz u filmu igraju i Mustafa Nadarević u ulozi generala Janka Bobetka, Tarik Filipović kao general Davor Domazet Lošo, Boris Svrtan kao general Ante Roso, a tu su i Armand Assante, Borko Perić, Marijana Mikulić, Sreten Mokrović, Rene Bitorajac, Nataša Janjić, Goran Navojec te mnogi drugi. ‘General’ je film u kojem su svoje posljednje uloge odigrali velikan Ivo Gregurević te mladi talentirani glumac Robert Budak.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=IzE8qBGdRZ4[/embedyt]