fbpx

Nina Badrić i Spalato na humanitarnom koncertu u NY!

New York…

Nina Badrić– Nisam doma već 20 dana, ali sam, od kad se dogodila ova katastrofa, stalno u mislima s vama. Nažalost nisam mogla biti tu, ali evo, pomoći ćemo iz New Yorka. Hrvatski centar organizirao je koncert za najugroženije u poplavama, i pozivamo vas 30. svibnja u centar (502W 40th Street, New York) u New Yorku da zajedno pomognemo ugroženima. Cijena ulaznice je 25 dolara, a sav novac prikupljen će izravno otići u ruke najugroženijima. Sa mnom će se na pozornici naći i predivni Tedi Spalato. Vidimo se, najdraži moji. Idemo pomoći svima. Zovite i dalje već svima poznate nam brojeve – napisala je Nina na svojoj Facebook stranici.
Nakon završene američke turneje Olivera Dragojevića na kojoj su Nina Badrić i Tedi Spalato bili gosti, njih dvoje će se opet susresti na istoj pozornici u New Yorku  i zajedničkim snagama pomoći stradalima u poplavama.
Nina BadricU organizaciji Hrvatskog centra iz New Yorka organiziran je humanitarni koncert za najugroženije u poplavama, koncert će se održati 30. svibnja 2014. godine u Hrvatski centar 502W 40th Street, New York.

Foto: Press