fbpx

Ekskluzivni koncert: Matija Dedić i Merima Ključo u Opatiji

Royal…

U hotelu Royal 16. prosinca – Matija Dedić i svjetski poznata harmonikašica Merima Ključo

Matija Dedić i Merima KljučoVodeći pijanist i jazz glazbenik na ovim prostorima, Matija Dedić, čiji je album ‘Matija svira Arsena’ bio najprodavaniji album prošle godine i osvojio čak pet Porina, nastupit će 16. prosinca u hotelu Royal. Uz Matiju na koncertu će nastupiti svjetski poznata harmonikašica Merima Ključo.
Na albumu se nalazi jedanaest skladbi, interpretacije klasika Arsena Dedića “Odlazak”, “Otkako te ne volim”, “Vraćam se”, “O, mladosti” i “Što me čini sretnom”, zatim Gibonnijev “Divji cvit”, “Nije htjela” Kemala Montena, tradicionalne “Što te nema” i “Kradem ti se u večeri” te legendarne skladbe Zdenka Runjića “Potraži me u predgrađu” i “Molitva za Magdalenu”, u jednom sasvim novom ruhu.
Specijalna gošća na albumu, kao i na koncertu 16. prosinca, bit će Merima Ključo, koja će publiku počastiti svojim verzijama sevdalinki.
Publika je do sada uživo ovaj koncert imala prilike čuti jedino u Kneževom dvoru, u Dubrovniku u rujnu ove godine, a opatijska premijera suradnje ovo dvoje renomiranih glazbenika svjetskog glasa, održat će se ekskluzivno u Royal Hall-u hotela Royal u Opatiji.
Prodaja ulaznica za ekskluzivni koncert: Matija Dedić i Merima Ključo na recepciji hotela Continental u Opatiji po cijeni od 80 kuna, a za ostale načine kupnje ulaznica kontaktirajte na 051/278-000.

Foto: Press