fbpx

Ana Rucner će posjetiti Misiju u Tanzaniji!

To već dugo želi učiniti

Ana RucnerAna Rucner je nastupila u Novom Sadu s Vojvođanskim simfonijskim orkestrom i Lajkom Feliksom.
Za vrijeme klasičnog koncerta u Novom Sadu, Ana je izvela malu vratolomiju skočivši na podij dirigenta za vrijeme svog solo nastupa. Time je ovaj odličan klasičan koncert dobio potpuno novu dimenziju. Posjetitelji su ogromnim dugim pljeskom i uzvikivanjem ‘bravo’ pozdravljali Anin potez. Novogodišnji Gala koncert je održan 21. prosinca 2013. godine, a dvorana je bila popunjena do zadnjeg mjesta.

Humanitarka i izvan granica

Ana RucnerProsinac je za našu vrijednu čelisticu izrazito dinamičan i provodi ga na putu. Mađarska, Austrija i Ukrajina bile su uvertira za odličan nastup u Maastrichtu s puhačkim orkestrom Harmonie Heer Voruit. Samo u Nizozemskoj održala je u dva dana tri koncerta, uključujući i humanitarnu večer za osobe s invaliditetom. Nakon Nizozemske, Ana je nastupila u Sloveniji u dramsko-glazbenoj priredbi teatra Anton Podbevšek. Nakon odličnog nastupa u Novom Sadu, Ana je direktno s puta došla podržati prijateljicu Anicu Kovač nastupivši na otvaranju restorana Vallis. Ana se sprema ponoviti program iz Novog Sada 29. prosinca u Sava centru u Beogradu.
– Velika mi je čast nastupiti prvi puta u Beogradu i to u Sava centru, a Novi Sad mi je u ovih par dana prirastao srcu – rekla je Ana.
Ana RucnerOdmah po završetku koncerta u Beogradu, Ana putuje u Crnu Goru gdje će 1. siječnja 2014. godine nastupiti u Budvi s Mediteranskim simfonijskim orkestrom.
U siječnju će posjetiti Misiju u Tanzaniji nakon čega je čeka turneja po Australiji.
– Veselim se što idem u misiju. Već dugo to želim učiniti i sad mi se ukazala prilika. Želim se iz privatnih razloga isključiti na dva tjedna od svega i biti dio toga. Jer tako malo nam treba u životu, a mi se bavimo nepotrebnim stvarima – otkrila je Ana.
Ana je snimila i novi album koji će biti u vrlo zanimljivom glazbeno-dramskom paketu.

Foto: Darko Milosavljević, priv. album