fbpx

Ivana Kindl: Čovjek zavoli tek onda kad izgubi

Nova pjesma…

Pjevačica je objavila spot za pjesmu ‘Sada znaš’

Ivana KindlSnažnu pop-soul baladu ‘Sada znaš‘, koju je Ivana Kindl predstavila na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu te svojom live izvedbom pjesme uz orkestar oduševila sve prisutne, dobila je svoje video izdanje. Pjesmu autorski potpisuje Ivana sa svojim stalnim suradnikom, Alenom Križajem. A pjesma govori o tome da čovjek zavoli osobu tek onda kad ju izgubi.

Ivana KindlAngažirala prijateljicu
– Za potrebe snimanja video spota za pjesmu ‘Sada znaš’ angažirala sam prijateljicu i svestranu umjetnicu Ivanu Kujundžić  koja je uz prijatelja i snimatelja Branimira Bobana napravila sjajan video spot koji potpuno emotivno dočarava bit i poruku pjesme. Ulogu muškarca kojeg razdiru emocije sjajno je dočarao Ivanin i Branimirov prijatelj Marko Rebić kojem je ovo prvo snimanje video spota. Ivana inače dizajnira odjeću pod brandom Otrovno cvijeće koju nosimo u spotu, a kako je prava umjetnička duša prepustila sam joj se bez razmišljanja. – zadovoljno je rekla Ivana Kindl. Jedan dio spota sniman je u Muzeju suvremene umjetnosti, a drugi u Kulturnom centru Yuma u Imotskom. Nekoliko kadrova snimljeno je i ispred oslikanih stakala, na Bundeku gdje se naziru siluete Ivaninog plesa u betonskoj kocki kroz koju cure slapovi Ivana Kindlvode.
Da bi sve izgledalo savršeno pobrinuo se majstor fotografije Josip Smoljić i snimatelj Branimir Boban, te montažeri spota Josip Boban i Dino Kadragić. Za šminku na setu bila je zadužena Michelle Milardović. Ovom suradnjom zadovoljna je i redateljica spota Ivana Kujundžić.

Bez kalkulacija
– Dugi niz godina surađujem s Ivanom Kindl na području fotografije i dizajniranja odjeće u kojima mi je neizostavan model. Neposredna i inspirativna kakva jeste, dovela me na ideju da snimimo video uradak. Moj izlet u režiserskim vodama, kamerom podržava iskusni kolega i dugogodišnji prijatelj Branimir Boban. Bez puno kalkulacija i priprema, prepuštam se trenutku inspiracije pa gdje me odvede. Crtanje po staklu mi je bio savršen spoj s odabranim eksterijerima – rekla je Kujundžić.

Foto: Josip Smoljić