fbpx

Ples sa zvijezdama: Rađa, Sobin i Šarić u finalu

Show…

Rađa, Sobin i ŠarićU polufinalnoj emisiji prvi su na pozornicu izašli Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić kojima se pridružio Damir Horvatinčić. Ovaj trio plesao je jive.
– Bilo je lijepo i dinamično, ali je moglo biti još dinamičnije i preciznije. Od tebe očekujem puno večeras – zaključila je Almira.
Nicolas smatra kako je Viktorija dovoljno dinamična po prirodi da može izvesti ples s dva partnera. Po njemu je to uspjela večeras.
– Talentirana ste osoba koja može još više pokazati, ali evo večeras imamo i drugu šansu – poručio joj je Dinko koji im je na kraju ipak dao čistu desetku.
Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić su se ove nedjelje prezentirali i sa strastvenim tangom.
– Jednostavno odlični, dokazali ste da ste odlična plesačica – rekao je Dinko.
– Jako ste imali lijepi odnos i lijepu priču, sjajni ste – nadovezala se Almira. “Tango vam još više leži, jer si temperamentna, karizmatična… Odlično vam leži standardni ples, ali tango pogotovo – zaključio je Nicolas.
Ivan Šarić i Paula Jeričević su u društvu Valentine Walme izveli strastveni paso doble kojeg je Šarić nazvao “paso troble”.
– Paso troble je bio fenomenalan. Ivan, zaista si ogroman i impozantan. Znaš kako se prezentirati pa greške ni ne vidim – poručila mu je Almira.
– Stav je tu kao uvijek, opet si se odlično snalazio, a imaš i moju mušku podršku, jer taj trojac je teži za nas muškarce za vođenje – rekao je Nicolas i nasmijao publiku.
– U svim svojim nedostacima ti izvadiš najbolje, bravo – poručio mu je Dinko.
Ivan i Paula valcer su otplesali kao svoj drugi ples.
– Baš je sjelo, a ti si Ivan spreman za svadbu. Sveukupno jako dobro kao uvijek – poručio je komičaru Nicolas, a ženski dio žirija se složio s njim, kao i Dinko.
Slavku Sobinu i Gabrieli Pilić na pozornici se pridružila Helena Janjušević, a plesali su salsu.
– Imaš čudesnu energiju, Slavko. Postigli ste svoj vrhunac večeras – rekao je Dinko.
– Hvala što si konačno shvatio da se opustiš i da uživaš – zaključio je.
– Jako mi se svidjela tvoja salsa, baš si bio opušten, fenomenalno – rekla je Tamara.
– Oznojio se jesi, ali ne čudi uz takve dvije ljepotice, ali ha gledam samo sebe. Sjajan si i pažljiv partner, ali meni je to bilo malo pretvrdo u bokovima. Više dinamike treba u salsi – poručila mu je Almira.
I s drugim plesom Slavko i Gabriela izazvali su ovacije publike.
– Slavko, ja te gledam i mislim si ovaj čovjek trenira više od tri mjeseca, ali to što izvedeš je tehnički zadivljujuće – poručio je Nicolas.
– Ja sam bez riječi, ovo je Gabriela za mene najljepša koreografija dosad – poručio je Dinko.
– Fascinirana sam s tvojom tehničkom moći, Slavko. Gabriela čestitam ti što si napravila od svog partnera, tehnički je fenomenalan, svaka vam čast – poručila je Tamara.
– Da mogu dati 20, dala bi ti 20! – bila je kratka Almira.

Foto: Press