fbpx

Will Smith zapjevao u Poreču: Welcome to Croatia!

MTV SummerBlast…

Will SmithKada su prije nekoliko mjeseci organizatori najavljivali da će drugo izdanje festivala MTV SummerBlast biti bombastični završetak ljetne sezone, ni sami nisu mogli zamisliti kakav će ‘potres’ pripremiti američka superzvijezda, ikona filmskog platna, dobitnik Grammyja te brojnih drugih nagrada – Will Smith! Boom Boom Boom Shake The Room odjeknuo je Porečom, a uz vrisak tisuća obožavatelja The Fresh Prince se doslovno uzdigao posebnom platformom na pozornicu i započeo povratnički koncert o kojem će se još dugo pričati.
Pomalo nestvarno bilo je vidjeti jednu od najvećih holivudskih zvijezda na porečkoj pozornici kako izvodi neke od svojih najvećih hitova uključujući i legendarnu pjesmu iz serije Princ iz Bel Aira. Iako je s glazbene scene izbivao više od petnaest godina, na njegovom se nastupu to nikako nije moglo primijetiti. Suveren, opušten i zabavan, zajedno s najboljim prijateljem Jazzyjem Jeffom te u pratnji vrhunskih glazbenika, priredio je pravi glazbeni show, a hrvatske obožavatelje dočekala je i velika ekskluziva!

Will Smith

Naime, posjetitelji festivala MTV SummerBlast imali su priliku prvi čuti kako zvuči novi Willow singl Get Lit, a sudeći po reakcijama brojnih oduševljenih fanova, nova će pjesma vrlo brzo poharati sve svjetske glazbene liste. Pjesmu Just The Two Of Us posvetio je svom najstarijem sinu Treyu, koji je u Hrvatsku došao u pratnji oca te ujaka Jadena, brata Willove supruge Jade Pinkett. Welcome to Miami samo za ovu priliku dobio je i nove stihove pa su tako, zajedno s Willom, svi uglas pjevali Welcome to Croatia!
Will SmithOduševljenje Hrvatskom nije skrivao ni ekscentrični glazbenik Tinie Tempah koji je nekoliko puta tijekom nastupa istaknuo koliko mu se ovdje sviđa, a fanovi su mu zahvalili himničnim pjevanjem te zajedničkom koreografijom. Među live nastupima sinoć se istaknuo energični trojac Far East Movement, a njihov je performance začinila i atraktivna pjevačica te kombinacija multimedije i brojnih specijalnih efekata. Švedski DJ Mike Perry bio je zadužen za početak elektroničke završnice jučerašnjeg lineupa, a zatim je pozornicu prepustio sunarodnjacima, DJ dvojcu Galantis. Njihovim je nastupom zatvoreno drugo izdanje festivala MTV SummerBlast koji je tijekom dva dana na porečku Peškeru doveo više od 15 tisuća posjetitelja. Drugi dan obilježili su i nastupi Luce Cara, Jimmyja Clasha, Avadoxa te domaće legende hip hop scene Phat Phillieja.

Foto: Press – Julien Duval