fbpx

Will Smith i DJ Jazzy Jeff u Hrvatskoj: Konačno je stigao trenutak

Poreč…

DJ Jazzy Jeff: Will Smith– Za četiri sata bit ću na pozornici s mojim glazbenim partnerom prvi put u 20 godina u Hrvatskoj. Nisam mogao zaspati prošle noći zbog prevelikog uzbuđenja oko nastupa. To je velika životna lekcija koja se dogodi u jednom trenutku. A sada sjedim i uživam u čarobnom zalasku sunca uoči koncerta ovdje u Hrvatskoj. Tako sam zahvalan za ovaj trenutak i ne mogu biti sretniji što sa svojom ekipom uživam u ovome. Konačno je stigao trenutak – napisao je DJ Jazzy Jeff ispod fotografije koju je objavio na društvenoj mreži, a objava je u vrlo kratkom vremenu skupila veliki broj lajkova i komentara.
Will Smith je u pratnji tjelohranitelja i kolega glazbenika stigao danas popodne gliserom na porečku Peškeru. A njegov prijatelj DJ Jazzy Jeff Will Smith, Djobjavio je zajedničke fotografije na svom društvenom profilu uz posebnu napomenu kako su oduševljeni Hrvatskom ne krijući uzbuđenje oko koncerta koji je na programu večeras u sklopu MTV SummerBlasta.
Povratak Will Smitha na glazbenu scenu čeka se već desetljećima pa je podatak da je upravo Poreč odabran kao prvi grad na svijetu koji će ga ponovo lansirati na pozornice i vrhove svjetskih glazbenih ljestvica velika čast i priznanje našoj zemlji.
Nemoguće je u par rečenica pobrojati sve uspjehe ovog karizmatičnog Amerikanca, a kako uživo zvuče zarazni klasici Summertime, Girls Ain’t Nothing But Trouble i Parents Just Don’t Understand koji i danas osvajaju plesne podije, provjerit ćemo večeras u Poreču.

Foto: DJ Jazzy Jeff društvena mreža