Prve fotografije s prvih proba Will Smitha za nastup u Hrvatskoj
By redakcija On 3 kol., 2017 At 10:55 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Fotogalerija…

Will SmithDJ Jazzy Jeff na svom je Instagram profilu objavio fotografije s prvih proba Will Smitha za koncert u Hrvatskoj. Povratak Will Smitha na glazbenu scenu čeka se već desetljećima pa je podatak da je upravo Poreč odabran kao prvi grad na svijetu koji će ga ponovo lansirati na pozornice i vrhove svjetskih glazbenih ljestvica velika čast i priznanje našoj zemlji.
Nemoguće je u par rečenica pobrojati sve uspjehe ovog karizmatičnog Amerikanca, a kako uživo zvuče zarazni klasici Summertime, Girls Ain’t Nothing But Trouble i Parents Just Don’t Understand koji i danas osvajaju plesne podije, provjerit ćemo za manje od tri tjedna u Poreču. Njegov je nastup predviđen za drugi dan festivala, u subotu, 26. kolovoza 2017.
Podsjećamo, u Poreč 25. i 26. kolovoza osim planetarno popularnog Will Smitha i DJ Jazzy Jeffa stižu i mega zvijezde elektroničke glazbe Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Galantis, Jonas Blue, Duke Dumont, Tinie Tempah, Mike Perry i Far East Movement. Među novonajavljenim izvođačima našli su se Jimmy Clash, Luka Caro, DJ Max, Vanillaz te Slovenac Avadox.

Foto: Press
Fotogalerija: 

comment closed