Svjetska zvijezda potvrdila dolazak u Zagreb!
Piše: redakcija On 16 pro., 2015 At 09:41 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

U svibnju…

Enrique Iglesias na svoj rođendan ponovno pred hrvatskom publikom

Enrique IglesiasSvjetski poznata glazbena zvijezda Enrique Iglesias ponovno dolazi pred hrvatsku publiku – jednostavnom objavom na svojim društvenim mrežama najavio je svoj nastup 8. svibnja 2016. godine u zagrebačkoj Areni. Ovom prilikom Zagreb se našao kao koncertna postaja njegove svjetske turneje ‘Sex and love‘, kojom promovira istoimeni studijski album objavljen 2014. godine. Spomenuti album ovaj multiplatinasti i Grammyem nagrađeni izvođač do sada je predstavio kroz niz iznimno uspješnih singlova, među kojima su se posebno istaknuli ‘I’m A Freak’ te ‘Bailando’.
Kroz gotovo 20 godišnju glazbenu karijeru, Enrique Iglesias svakako je postao jedan od najuspješnijih pop izvođača današnjice, a s više od 100 milijuna prodanih primjeraka albuma diljem svijeta postao je jednim od Enrique Iglesiasnajuspješnijih španjolskih glazbenika. Ukupno pet njegovih singlova našlo se u Top 5 Billboardove ljestvice Hot 100, dok je s čak 12 plesnih singlova osvojio vrh ljestvice Dance Club Songs. Nedavno je primio i VEVO priznanje, za videospot singla ‘Tonight (I’m Lovin’ You)’, koji je pregledan više od 100 milijuna puta.
Sasvim je sigurno da hrvatska publika može očekivati veliki koncertni spektakl iznimne produkcije, a tome u prilog govori i činjenica kako je upravo zagrebački datum koncerta ujedno i rođendan Enriquea Iglesiasa. Prava fiesta je neizbježna.

Foto: Press

comment closed