fbpx

Vedran Mlikota: Oduvijek sam želio otići na Himalaju!

Everest…

Na rođendanskom slavlju Vedran Mlikota i Stipe Božić najavili zajedničku ekspediciju

Vedran Mlikota– Oduvijek sam želio otići na Himalaju. Od djetinjstva sam zaljubljen u planine i kad mi se pružila prilika da ju posjetim sa Stipom, nije bilo druge nego se ozbiljno pripremiti. Cijelo ljeto proveo sam vozeći bicik I vježbajući, a na Biokovo sam se u zadnjih par mjeseci popeo ne znam ni ja sam koliko puta. Naravno, ja neću ići do najviših vrhova, cilj mi je, i plan, popesti se na nekih 5- 6000 m – rekao je glumac Vedran Mlikota.
Vodeći prodajni lanac potrošačke elektronike, infromatike, malih kućanskih uređaja i bijele tehnike u regiji Technomarket ove jeseni slavi 6. rođendan u Hrvatskoj. Tim je povodom u Gold Classu CineStara Arena Zagreb priredio ekskluzivnu proslavu u sklopu koje se održala projekcija filma Everest, a kojoj su prisustvovala i brojna poznata lica, Renata Sopek, Davor Gobac, Mirjana Mikulec, Zoran Pribičević i drugi.
Vedran MlikotaNajzanimljiviji gosti ipak su bili popularni glumac Vedran Mlikota i alpinistička legenda Stipe Božić koji su uzvanicima prije projekcije, uz prigodne zalogaje i zdrave Philips sokove, predstavili svoj dvadesetodnevni put na Himalaju, zajedničku ekspediciju na koju kreću ovoga listopada. Poznatom Zagvožđaninu ovo će biti prvo iskustvo ovakve vrste pa je okupljenima ispričao i sve o svojim višemjesečnim pripremama koje su se održavale pod budnim okom njegovog proslavljenog biokovskog susjeda.
Davor GobacPokoji savjet Mlikoti udijelio je i Davor Gobac koji se prije nekoliko godina penjao na Himalaju u društvu Roberta Knjaza.
– Visinske pripreme za Himalaju nisu ništa prema onima za koncert Unpljug 2 koji spremamo u Gavelli ovog prosinca – rekao je u svom stilu popularni vođa Psihomodo popa.
A Dimitar Mirchev predsjednik uprave K i K elektronike, tj. Technomarketa, Mlikoti i Božiću uručio je prigodne poklone, Acer tablete, zaželivši im ujedno sretan put i uspješno osvajanje tibetanskih vrhova naglasivši pri tom važnost kvalitetne tehnike posebno u najtežim uvjetima: Koliko god bili daleko od svojih obitelji, važno je da budete s njima u stalnom kontaktu, a ovi tableti to će vam i osigurati.
Nakon što su pobliže upoznali najpoznatiju planinu na svijetu i njezine izazove, gosti su se zasladili tortom te se prepustili uživanju u filmu Everest u kojem se u glavnim ulogama pojavljuju Jack Gyllenhaal, Keira Knightley, Josh Brolin i Robin Wright, a koji je snimljen prema istinitom događaju.
Zanimljivo je da se Stipe Božić na Everest penjao iste godine kada i akteri filma te ih je sve dobro upoznao stoga ga je pogledao s posebnim zanimanjem u društvu kćeri Ive.
Technomarket je prisutan u Hrvatskoj od 2009. kada je otvorena prva poslovnica u Rijeci. U sljedećih 6 godina otvoreno je još 15 trgovina diljem Lijepe naše te je pokrenut Technomarket web shop kako bi tehnika bila dostupna svima u svakom trenutku. Svoju vodeću poziciju u regiji Technomarket može zahvaliti i jedinstvenim akcijskim ponudama koje kupci mogu pronaći u mjesečnom letku, a koji osim odličnih cijena sadrži i brojne druge aktualne pogodnosti poput poklona uz kupnju, mogućnosti zamjene staro za novo ili produljenog jamstva. Technomarket trenutno ima 170 zaposlenika te u skladu s razvojem svog poslovanja u budućnosti planira još jače učvrstiti svoju poziciju lidera u ovom dijelu Europe otvaranjem novih radnih i prodajnih mjesta.

Foto: Prisk