Renata Sopek: Moje idealno ljetovanje!

Uživa u odmoru…

Idealno ljetovanje bilo bi na nekoj egzotičnoj destinaciji u društvu partnera, kaže voditeljica

Renata SopekRenata Sopek, voditeljica, fitnes trenerica pristala je za Scenu.hr podijeliti fotografije s ljetovanja te ispričati kako ga najradije provodi s dugogodišnjim dečkom Sergejem Bijelićem. Ispričala je najdražu anegdotu s ljetovanja te otkrila omiljene destinacije.

Scena: Gdje najradije provodite godišnji odmor?
Svake godine dio godišnjeg odmora provodim u Splitu s dečkom. Volim mijenjati destinacije, pa drugi dio odmora rezerviran je za prijateljice, a sa sestrom ljetujem u Dubrovniku.

Renata SopekScena: Je li vam draže izležavanje na plaži ili aktivno ljetovanje?
Volim kombinirati. Prvih nekoliko dana mi treba pravi odmor, izležavam se na plaži, plivam, čitam knjige. Kad se oslobodim nagomilanog umora, nemam mira, pa istražujem te volim izlaziti.

Scena: Ispričajte nam neku anegdotu s ljetovanja?
Pa ni sama ne znam što izdvojiti! Evo, jednom sam snimala nešto na Bolu s ekipom i malo dalje od nas su stajala dva turista iz Češke. Gledali su što radimo i komentirali su me. Imamo dosta sličnih riječi ili riječi koje mi koristimo u drugom kontekstu, što su oni zaboravili pa su bili nešto glasniji. Uglavnom, komentar je bio:  Krasna baba! Smijali smo se do suza, i još me i dan danas ekipa zafrkava i zna tako zvati.

Scena: Bez čega ne možete na plažu?
Bez Niveinog Invisible protection transparent spreja, dobrog štiva, bočice vode i sunčanih naočala.

Scena: Koje su vam najdraže destinacije?
Zbog obaveza uvijek dogovaram godišnji u zadnji tren tako da ne putujem koliko bih htjela. Voljela bi najdražu destinaciju tek otkriti. U Hrvatskoj obožavam ljetovati u Dubrovniku i Splitu te na Rabu…

Kako izgleda vaše idealno ljetovanje?
Idealno ljetovanje bilo bi na nekoj egzotičnoj destinaciji, a boravak ne bi bio kraći od mjesec dana te naravno u društvu partnera.

Piše: Maja Brkljač
Foto: Privatni album