fbpx

Lepa Brena: Teško je sakriti ovu sreću i veselje

Zagreb…

Lepa Brena održala je spektakularan koncert u rasprodanoj zagrebačkoj Areni, a na dvoipolsatnom nastupu izvela je 45 hitova iz više od 35 godina duge karijere

Lepa Brena

Lepa Brena– Teško je sakriti ovu sreću i veselje da se vidimo nakon toliko mnogo godina. Samo za vas pripremili smo the best off moje karijere. Idemo iz 2019. u vrijeme kad smo počeli – obratila se Lepa Brena hrvatskoj publici na početku spektakularnog nastupa otvorivši ga hitom ‘Boliš I ne prolaziš’.
Pjevačica, glumica i jedna od najseksepilnijih žena bivše Jugoslavije raspjevala je rasprodanu zagrebačku Arenu izvevši pred Lepa Brenahrvatskom publikom 45 pjesama iz više od 35 godina duge karijere. Na pozornicu najveće hrvatske dvorane spustila se poput kraljice viseći sa zvijezde, a oduševljena publika svih generacija dočekala ju je vriskom i ovacijama. Neumorno su s Brenom dva i pol sata pjevali u glas. Uz specijalne audiovizualne efekte, bend, zbor, plesače, akrobate, Brena je na ovom glazbeno – scenskom spektaklu imala i posebnog gosta, sina Stefana s kojim je otpjevala duet ‘Jedan dan života’.
U Zagreb je Lepa Brena stigla sa suprugom i sinovima prije nekoliko dana, a osim napornih proba slobodno vrijeme je koristila, kaže, za šetnju gradom kojeg dobro poznaje i druženju s prijateljima.

Lepa Brena

Kako je i obećala, priredila je show prepun energije i emocija koju uspješno već više od 35 godina prenosi na publiku.
Izvođačica s najvećim glazbenim tiražama u povijesti glazba na ovim prostorima još jednom je dokazala zašto je i dalje u samome vrhu glazbene scene, a ovakav grandiozan show ponovit će i večeras u zagrebačkoj Areni.

Foto: Press – Igor Karačić