fbpx

VIDEO: Rijeka pomaže stradalima u poplavama!

Pomoć stradalim u poplavama…

– I vi možete biti dio te akcije, dovoljno je da otvorite na društvenoj mreži stranicu Rijeka pomaže. Tamo ćete naći sve informacije kako pomoći – kaže glumac.
Rijeka pomažeRijeka se i spotom pridružila brojim akcijama sakupljanja pomoći stradalima u poplavama koje su zahvatile Hrvatsku, BiH i Srbiju.
Inicijativu su pokrenuli Sveučilište u Rijeci, Leo Klub i Lions International Rijeka, Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci, Muslimansko dobrotvorno društvo Merhamet Rijeka, Socijalna samoposluga Rijeka i Klub mladih Rijeka.
U spotu su sudjelovali i brojni poznati, a spotom se ljude informira o načinu na koju mogu pružiti pomoć. U spotu su riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, Damir Urban, Rade Šerbedžija, Neno Belan, Let3, Ivanka Mazurkijević, Mario Lipovšek, Jasmin Agić i riječki nogometaši.
Osnovne informacije o lokacijama i načinu prikupljanja pomoći na području Rijeke i okolice za stradale u poplavama na području Hrvatske, Srbije i BiH možete pronaći na Facebooku uz oznaku #rijekapomaze, a što ekipa poručuje pogledajte u videu.

Foto: Screenshot YouTube
Video: [vsw id=”X3Njnj4obfs” <a rel=”nofollow” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no” a>]