Ivan Pernar: Dobio sam 2 mjeseca zatvora
By redakcija On 16 ruj., 2017 At 12:48 PM | Categorized As LifeStyle, Naslovnica, Tech, Vijesti | With 0 Comments

Objavio status…

Idući tjedan ću sve objasniti o čemu se radi, sada krećemo puta 10 u borbi protiv kriminalne vlasti, napisao je na kraju statusa Ivan Pernar

Ivan Pernar– Dragi prijatelji, dobio sam 2 mjeseca zatvora uvjetno na godinu dana, proces je politički motiviran i montiran, odbacujem optužnicu, presudu i lažne svjedoke. Proglašen sam krivim bez da sam dobio priliku iznijeti svoju obranu. Lavrentin Berija je radio poštenija suđenja od našeg pravosuđa. Idući tjedan ću sve objasniti o čemu se radi, sada krećemo puta 10 u borbi protiv kriminalne vlasti – napisao je saborski zastupnik Ivan Pernar na svom društvenom profilu.
Objava Ivana Pernara izazvala je veliku reakciju na društvenim mrežama te su mnogobrojni komentirali objavljeni status.
– A jeba te jesu brzi, a deset godina im je trebalo da donesu presudu za grupno silovanje maloljetnice; ko god donio presudu dižem sada optužnicu protiv njega i doći će na crni list kada preuzmemo vladu. Oni će možda onda da se brane sa: Pa tako je pisalo u zakonu, nismo mi krivi! A ŠTO STE BILI NA TOJ STRANI ZAKONA AKO STE ZNALI DA ČINITE POGREŠNO?! Reći ćemo i odbaciti; Dragi Ivane to Ti je Plenki i obećao. To što radi tebi, to radi i meni. Dakle, za istinu sam uz tebe – neki su od komentara ispod objave.

Foto: Ivan Pernar društvena mreža

comment closed