fbpx

Rade Šerbedžija oduševio koncertom u Čakovcu

Rade ŠerbedzijaČim je stao na pozornicu, legendarni glumac, Rade Šerbedžija, dočekan je velikim pljeskom i ovacijama publike, koja u Čakovcu, nije htjela propustiti ovaj gala koncert.
– Dobra večer Čakovec, evo me nakon toliko godina i jako sam sretan što ćemo večeras zajedno uživati u jednoj neobičnoj večeri – tim riječima započeo je koncert naš legendarni glumac. I zaista, baš kao što je i rekao, bila je to jedna neobična večer, spoj mlađe i starije generacije, koja je od početka do kraja uživala u spoju glume i pjesme, na jedinstven način ovog svjetski poznatog glumca. Izvevši neke od svojih poznatih pjesama, Rade Šerbedžija je tijekom koncerta sišao sa pozornice i došao među publiku. Na pozornici koju je krasila bogata scenografija, obilježivši jesen u Međimurju, umjetniku i boemu Radeu se pridružila i njegova kćer Lucija Šerbedžija koja je zajedno s ocem otpjevala biranu makedonsku pjesmu, a kasnije i solo izvedbu ‘Pitaš gdje je moja ljubav’.
Koncert ČakovecŠerbedžija je Međimurcima izveo i pjesmu ‘Protuletje se otpira’ u svojoj interpretaciji, a nakon prvog bisa na kraju koncerta i pjesmu zbog koje su mnogi upravo i došli na koncert – ‘Ne daj se Ines’.
– Dragi moji, ovu večer moramo ponoviti. Ne smije više proći ovoliko vremena. Vidimo se uskoro – rekao je Šerbedžija i zaključio ovo prelijepo koncertno druženje.

Foto: Press Scena.hr