fbpx

Završila snježna bajka u francuskim Alpama!

Knock OutSnow Festival…

snježna bajkaOvogodišnja snježna bajka sa više od pet tisuća Hrvata u francuskim Alpama završila je obećanjem da se vidimo i slijedeće godine. Sjajni turistički rezultati regije Orcieres i uzorno ponašanje mladih pohvaljeni su i u regionalnim medijima u Francuskoj. Tako je ovog vikenda završio Knock OutSnow Festival 2014. na najljepiši mogući način. Više od pet tisuća mladih iz Hrvaske i susjednih zemalja u dva je festivalska tjedna oduševilo domaćine. Prekrasan alspki grad Orcieres, domaćini Francuzi i tisuće mladih iz Hrvatske i regije započeli su novo, blisko prijateljstvo i svojim se domovima vratili s brojim uspomenama koje će zauvijek pamtiti.
U sedam festivalskih dana na dnevnim apres ski partijima te noćnim koncertima u Areni Orcieres izmjenjivali su se pjesma i ples. Brojne sportske aktivnosti i edukativni sadržaji mladim su ljudima predstavili nova znanja i poglede, a da je riječ o jedinstvenom zimskom događaju potvrđuje i činjenica da upravo ovaj Festival već treću godinu za redom ruši sve rekorde najvećeg hrvatskog i regionalnog grupnog skijanja i boardanja u povijesti.
AlpamaSjanim nastupom ovogodišnji je Festival zatvorio hrvatski DJ Luca Montecchi dok su prethodnih dana francuski Orciers zagrijali Papaya DJ tim, Let3, Majke, Connect, Hladno Pivo, Vanillaz, The Shapeshiftersi i drugi. KnockOut Snow Festival ove se godine održao u čak dva termina, novogodišnju i classic avanturu posjetilo je više od tri tisuće zaljubljenika u snježne sportove koji su u Francusku doputovali iz cijele regije. Novu godinu na vrhu francuskih Alpi dočekalo je preko dvije tisuće Hrvata i oko tisuću Francuza koji su na dočeku u organiziaciji Collegium putovanja zajedno slavili do ranih jutarnjih sati.
francuskim AlpamaNoćni partiji, dnevni apres aki partiji, pool partiji, DJ-i te popularni domaći i strani izvođači bili su zaduženi za cjelodnevne provode i zabavu o kojoj će se bez sumnje dugo pričati a ovogodišnju KnockOut avanturu osim hrvatskih i medija iz regije popratili su i brojni francuski mediji.
Nakon francuske skijaške avanture, u organizaciji Collegium putovanja, od 13. do 16. ožujka očekuje nas vrhunac snježne bajke u Olimpijskom Centru Jahorina u blizini Sarajeva. Na KnockOut Snow Closing Festivalu mlade će zabavljati splitski glazbenik Jole, tamburaški sastav Mejaši, te DJ dvojac Frankie Headfors i DJ Luca Montecchi. Osim noćnih partija i koncerata tu su apres ski partiji, posjet Sarajevu i brojna druga iznenađenja.

Foto: Marko Ocepek