fbpx

Knock OutSnow: Ludilo u francuskim Alpama!

Ples u Alpama…

AlpamaFrancuske Alpe ponovo gore. Nakon nezaboravnog novogodišnjeg termina započela je još jedna sportsko- glazbena priča popularnog Knock OutSnow Festivala 2014. u francuskim Alpama. Tisuće mladih zaljubljenika u snježne avanture okupiralo je prekrasan grad Orcieres u bajkovitim južnim francuskim Alpama, a festival je otvorio Papaya DJ tim.
francuskim Alpama– Ove smo godine ponovo ponudili dva sezonska termina i pokazalo se da nismo pogriješili. U Orcieres su stigle tisuće mladih, a Francuska se već treću godinu zaredom pokazala kao izvrstan domaćin. Lijepo je vidjeti sve te mlade ljude kako zajedno uživaju u odličnoj zabavi, sportskim aktivnostima, ali i edukativnim sadržajima koje nudimo našim gostima – rekao je Nikola Meteš iz Collegium putovanja.
AlpaeSpoj animacijskih dnevnih događanja, apres aki partija i večernjih live koncerata renomiranih izvođača s domaće i regionalne scene pokazao se kao dobitna kombinacija. U narednim festivalskim danima na velikoj pozornici sportske dvorane u Orcieresu očekuju nas koncerti grupa Let 3, Majke, Connect, Hladnog Piva, The Shapeshiftersa i Luce Montecchija.
Osim glazbenih poslastica, tisuće mladih avanturista imat će priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima i animacijama. Veliki  pool party, turnir u kuglanju, rekreativne utrke u veleslalomu na stazi samo su neka od njih.

Foto: Marko Delbello Ocepek