fbpx

Novi hit ‘Noć bez granica’ za lude klupske noći!

Lana Jurčević feat. Connect

Lana Jurčević– Ne postoji ništa ljepše od hrpe fanatika za glazbom koji po deset sati dnevno sjede u studiju, improviziraju i svake minute se događa neka nova atmosfera pjesme! Baš smo se dali u to, čak i kad smo imali u prvu verziju gotovu, sve smo ‘raskopali’ i krenuli ispočetka… Željeli smo svi biti apsolutno zadovoljni krajnjim ishodom, bez ijedne ‘slabe točke’. Želja je bila stilski napraviti pjesmu u maniri onoga što nam je svakodnevno servirano sa strane vanjske produkcije te tome dati svoj vlastiti pečat. Osobno, mislim da ću svoj glazbeni put nastaviti u ovom smjeru – sa zadovoljnim osmijehom na licu zaključuje Lana Jurčević.
Lana JurčevićPuna dva mjeseca nakon što su, zatvoreni u glazbenom studiju i skriveni od očiju javnosti, neumorno radili na novom glazbenom broju, Lana Jurčević i grupa Connect napokon su ‘izašli van’! Od samog početka ove suradnje savršeni spoj ova dva imena s domaće estrade, možda i najpopularnija među mlađom publikom, bio je neupitan. Upravo taj savršeni spoj rezultirao je pjesmom ‘Noć bez granica’ koja je na Youtube kanalu preko noći uspjela skupiti preko 40 000 pogleda te je u rekordnom roku prozvana novim klupskim hitom.
Autori glazbe i teksta ‘Noći bez granica’ su Lana Jurčević i Ivan Dražić – Dragi, dok su se za aranžman iste pobrinuli već spomenuti član Connecta – Dragi, te Bojan Šalamon – Shalla i Slobodan Veljković. Montažu novog video uratka, uz Darija Radusina, odradio je Ivan Dražić – Dragi. Za Lanin besprijekoran izgled pobrinuli su se Salon Ruža (frizura), Željka Molnar i Toxicat (styling) te Tena Bašić (make up & bodypaint), dok je za izvrsnu koreografiju plesačica u spotu odgovorna bila Virna Hošnjak.
I Lana i Connectovci oduševljeni su suradnjom i njenim ishodom, te se nadaju da će se novim hitom ujediniti snage njihovih brojnih fanova i uskoro negdje svi skupa pjevati ‘Noć bez granica’ u jedan glas!

Foto: Željko Molnar/Kristijan Antolović