fbpx

Lana Jurčević novu tetovažu posvetila glazbi!

Lana JurčevićU zlatnoj suknji, crno-bijelom topiću i crvenim cipelama s ‘ubojito’ visokim potpeticama Lana Jurčević ovog vikenda nastupila je u Karlovcu. Pjevala je svoje hitove, ali publika se oduševila i izvedbama nekih svjetskih izvođača. Lana nam je ispričala svoje dojmove nakon fantastičnog koncerta.
– Moj bend i ja smo stvarno ‘dream team’. Kod nas je uvijek luda energija i kemija. Super funkcioniramo i bavimo se ‘mjuzom’ zato što nam je to u krvi i jer živimo za to – kazala je za portal Scena.hr dobro raspoložena pjevačica. Lana je na koncertu pokazala tetovažu. Na podlaktici lijeve ruke tetovirala je pet nota koje se spajaju u zvijezdu. Tetovažu je posvetila glazbi – ‘Note koje život znače’.
– Tetovaža je mali znak nečeg što me inspirira i ispunjava u životu. Glazba – za Lana Jurcevicnju živim i sve što imam danas u životu imam zbog nje – objasnila nam je Lana. Za njezin styling zaslužna je Željka Molnar.
– Nas dvije smo kao ‘prst i nokat’. Tako da imamo sve smišljeno unaprijed što želimo, a uskoro postajemo i suradnice na jednom projektu. Zajedno kupujemo materijale i smišljamo što ćemo – otkrila je pjevačica.

Foto: Press Scena.hr