Vanda Winter: Dino Dvornik mi je otvorio glazbeni put

Prisjetila se…

Sjajnim nastupom Vanda je u zagrebačkom klubu Sax publiku ostavila bez daha

Vanda WinterVanda WinterVanda Winter u srijedu je nastupila sa saksofonistom Igorom Geržinom.
– Jako mi je drago da večeras nastupam u Saxu s Igorom Geržinom. On je sjajan saksofonist. Igor i ja pamtimo i davne dane suradnje, kad smo radili s pokojnim Dinom Dvornikom. I moj prvi singl je bio u znaku njega – rekla je lijepa Vanda za portal Scena.hr. Vanda je kazala kako voli nastupati u klubovima poput Saxa jer je intimna atmosfera.
– U toj atmosferi u publici možeš vidjeti lica te imaš osjećaj da su svi s tobom. Lijepo je pjevati i pred velikim auditorijem, ali ovako nemaš osjećaj nastupa – to je neki intimni prijenos emocija… – naglasila je umjetnica. A te večeri je tako i bilo. Publika je uživala u njezinom fantastičnom vokalu i dubokoj emociji ljubavi u koju je uvukla sve prisutne. Publika je bila gladna Vanda Winternjezinog vokala te Vandu nije puštala s male pozornice zagrebačkog kluba. Na kraju našeg razgovora Vanda se s tugom ponovno prisjetila glazbene legende.
– Dino je prvi put došao do mene zahvaljujući mom menadžmentu. Tada sam imala 17 godina. Njegova prva ideja je bila da meni radimo album. Međutim, kako je Dino u tom trenutku izlazio s novim albumom, htio je da napravimo duet za taj album kao najavu. Žao mi je da se na kraju ta ideja nije realizirala. Žao mi je što je prerano otišao, ali Dino mi je puno dao. I u okviru tog dueta, Dino mi je otvorio glazbeni put – sjetno je rekla Vanda za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr