Vanna – diva hrvatske estrade održat će koncert na Trsatskoj gradini

Gradina…

Vanna– Glazbena diva koju krasi jedinstven i moćan vokal održat će svoj nastup 10. kolovoza u sklopu Ljeta na Gradini, a koncert je to kojeg su Riječanke i Riječani s nestrpljenjem čekali. Svoje početke Vanna je obilježila dance ritmovima, a bogatih 30 godina karijere bilo je isprepleteno brojnim suradnjama, nagradama i priznanjima. Osim što je dobitnica Porina, Vanna je bila predstavnica Hrvatske na Eurosongu, a njezini hitovi s početka karijere jednako su poznati kao i recentne uspješnice. Na Trsatskoj gradini otpjevat će poznate stihove pjesama kao što su „Ako je vrijedilo išta“, „Ja imam snage za to“ i „Daj mi jedan dobar razlog“ – poručuju organizatori.
Vanna uspješno nastavlja ploviti glazbenim vodama, a nedavno je izdala novi album „Izmiješane boje“, koji je ranije najavljen istoimenim singlom. Publiku će u prekrasnom ambijentu počastiti i najnovijim pjesmama pa posjetitelji mogu očekivati šetnju kroz desetljeća karijere ove jedinstvene glazbenice.
– Vjerujemo da će publika rado zapjevati s Vannom i još se jednom uvjeriti zašto je s pravom krasi naziv dive hrvatske estrade. Koncert će započeti u 21.30 sati, a ulaz za posjetitelje otvara se sat vremena ranije – pozivaju organizatori.

Foto: Press